Toyota Land Cruiser
TOYOTA
8.10.2024., 07:30
Robustan i luksuzan

U Hrvatsku stiže nova Toyota Land Cruiser, ikona off-roada

Krenuo je 1951. godine kao vojno vozilo, a danas je terenac za sve generacije

Ovih dana u Hrvatsku nam stiže novi model Toyota Land Cruisera, ikona off-road vožnje koja već desetljećima fascinira vozače diljem svijeta. Toyota Land Cruiser prvi je put predstavljen 1951. godine kao vojno vozilo. Njegova izdržljivost i sposobnost svladavanja teških terena brzo su ga učinile popularnim ne samo među vojskama već i među civilima. S godinama Land Cruiser je evoluirao, zadržavajući svoju reputaciju robusnog terenca, dok je dodavao luksuz i udobnost koja je potrebna modernim vozačima. U Hrvatskoj Land Cruiser postao je prepoznatljiv na raznim terenima, od šumskih staza do krševitih obala.

Toyota Land Cruiser
TOYOTA

Njegova sposobnost svladavanja zahtjevnih uvjeta učinila ga je omiljenim izborom među avanturistima i ljubiteljima prirode. Jedna od zanimljivosti koja izdvaja Land Cruiser od drugih terenskih vozila jest njegov sustav 4WD koji omogućava vozaču da prilagodi način vožnje različitim uvjetima. S modelima koji su opremljeni najnovijim tehnologijama, poput unaprijeđenih sustava za upravljanje terenom, vozači mogu bez straha istraživati i najizazovnije staze. Također, Land Cruiser je poznat po svojoj izvanrednoj trajnosti. Mnogi vlasnici diljem svijeta svjedoče da su njihovi modeli prešli više od 500.000 kilometara uz minimalne probleme. Ova pouzdanost je razlog zašto je Land Cruiser postao izbor mnogih profesionalaca, uključujući humanitarne radnike i istraživače. Među poznatim osobama koje voze Toyota Land Cruiser su i neka velika imena. U svijetu zabave britanski glumac Bear Grylls, poznat po svojim avanturama u divljini, redovito koristi Land Cruiser tijekom svojih ekspedicija. Njegovo povjerenje u izdržljivost ovog vozila dodatno pridonosi njegovoj reputaciji.

TERENAC KOJI IMA STATUS LEGENDE

Dolazak novog modela Land Cruisera u Hrvatsku simbolizira ne samo nastavak tradicije već i uzbudljivu budućnost za sve ljubitelje off-road vožnje. S modernim tehnologijama i poboljšanim karakteristikama novi Land Cruiser obećava da će zadržati status legende među terencima, osvajajući srca novih generacija vozača. Ljubav košta, cijene kreću od 87.610 eura.


Toyota Land Cruiser nije samo automobil; to je ikona koja znači duh avanture i istraživanja. Njegova sposobnost svladavanja najtežih terena, zajedno s luksuznim unutarnjim uređenjem, čini ga jedinstvenim na tržištu. Land Cruiser je prepoznatljiv po svom dizajnu, snažnim performansama i reputaciji koja traje više od 70 godina.

Toyota Land Cruiser
TOYOTA
Toyota Land Cruiser
TOYOTA