Aprilia SR 125

Aprilia SR 125

1.10.2024., 07:08
Aprilia SR 125

Skuter miri gradske ulice i otvorene ceste

Aprilia je predstavila novi skuter odvažnog dizajna, naglašeno sportskog Aprilia DNK. Koliko god je riječ o skuteru koji ima drukčija vozna obilježja od klasičnih motocikala, želite li unijeti dozu adrenalina u svoju svakodnevnu rutinu, Aprilia SR 125 mogla bi biti sasvim dobar odabir. Svaki detalj osmišljen je kako bi se omogućilo udobnu vožnju bez žrtvovanja užitka sportskog iskustva. Prostrana, ergonomski velika ravna podnica, rukohvat za suvozača, osvijetljeni prostor ispod sjedala, u koji stane jedna jet kaciga, opremljen USB utičnicom, kuka za torbu i središnji oslonac čine Apriliju SR praktičnom i svestranom. Suvremeni i-get agregat od 125 cc ima elektronsko ubrizgavanje i distribuciju s tri ventila, što rezultira učinkovitom i živahnom vožnjom, ali i vrlo primjerenom potrošnjom iako je, kako bi se omogućilo vožnju i na zahtjevnijim terenima, opremljen robusnijim pneumaticima.

Potpuno digitalna instrument-ploča na prvi pogled pruža mnoštvo korisnih informacija o vozilu i putovanju. Full LED svjetla osiguravaju prepoznatljiv izgled prednje maske, kao i izvrsnu vidljivost u svim uvjetima na cesti, bez obzira na to o kojoj se strani radi, jer, kad imate dva kotača ispod sebe, jako je važno i – biti vidljiv.

Aprilia SR 125 dostupna je kod ovlaštenih Aprilia prodavatelja u crnoj, sivoj i bijeloj boji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od vrlo prihvatljivih 2399 eura.
E.Prodan