Pula Bike Show

Pula Bike Show

Twin Horn MC
13.8.2024., 09:11
Lani srušili sve rekorde

Pula je u iščekivanju 27. Croatia Bike Weeka

Nakon sjajnog izdanja prošle godine, ove godine organizatori pripremaju još prošireniji prostor i odličan program. Ovogodišnji Croatia Bike Week održat će se od 28. kolovoza do 1. rujna na staroj lokaciji, pulskoj Vallelungi, u organizaciji TWIN HORN MC.

Na 27. izdanje četverodnevne bikerske fešte stižu mnogi bendovi, među kojima 30. kolovoza nastupaju riječki rockeri Let 3, Jelusick, odnosno Dino Jelušić, koji je nastupao s Whitesnakeom, pulski Messerschmitt i slovenske Razvaline. Bit će tu i izložba oldtimera, tradicionalni defile ulicama Pule, moto i sexy show i još mnogo, mnogo toga.

Pula Bike Show

Pula Bike Show

Twin Horn MC

Tko je god posjetio prošle godine Pulu na samom finalu sezone, krajem kolovoza, imao je prilike biti dio prave motogroznice uz desetke tisuća motora. Domaćini, poznati među bikerima diljem svijeta proslavili su ove godine 30 godina rada, a velikim posjetom bikera iz svih krajeva svake godine postaju sve popularniji i u bikerskim krugovima i među svim zaljubljenicima u dobru rock-svirku i provod na moru. Sama lokacija jedna je od najatraktivnijih u Europi, smještena uz samu obalu mora - Vallelunugu, gdje je lani bilo na desetke tisuća ljudi.

Pula Bike Show

Pula Bike Show

Twin Horn MC

Custom show dio je programa tijekom kojeg se već tradicionalno na ovoj manifestaciji odabiru najbolje prerađeni motocikli i trokolice. Prijavljenih je i ove godine mnogo, a birat će se u nekoliko kategorija. Uz odličan program sve posjetitelje čeka i bogata gastroponuda, bike sajam s prodajom bikerske opreme, odjeće - kožnih jakni, prsluka, hlača. majica, sve do nakita, tattooa i raznih suvenira izlagača iz Hrvatske i inozemstva te, naravno, vrhunska zabava. Nedostajala je Pula bikerima, a i bikeri Puli, što su lanjskim rekordnim brojem prisutnih i pokazali. Za srijedu i četvrtak ulaz je besplatan, a ulaznice za koncerte u petak i subotu mogu se nabaviti po cijeni od deset eura na ulazu za oba dana festivala, za bikere (osim na skuterima) ulaz je besplatan.

- Moramo napomenuti da mnogi posjetitelji iz cijelog svijeta i svih dobnih skupina upravo planiraju svoje godišnje odmore kako bi vrhunac ljeta proveli na sve popularnijem Croatia Bike Weeku. Nakon rekordnog izdanja lani, ove godine možemo samo sugerirati da finale ljeta provedete na jednom od najvećih festivala na ovim prostorima - poručuju iz TWIN HORN MC-a.