Liam Payne
youtube
17.10.2024., 15:14
POGIBIJA BIVŠEG ČLANA ONE DIRECTIONA ŠOKIRALA SVIJET

Otkrivaju se detalji smrti Liama Paynea

Policajci su poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola"

Britanski pjevač i bivši član One Directiona Liam Payne (30) pronađen je mrtav u dvorištu hotela u Buenos Airesu, prenose argentinski mediji. Payne je navodno pao s trećeg kata u dvorište hotela, a liječnici su mogli samo konstatirati njegovu smrt. Za sada nema informacija je li pao slučajno ili namjerno. Nekoliko trenutaka prije soblje hotela prijavilo je policiji "agresivnog muškarca koji je pod utjecajem droga ili alkohola".

- Nažalost, imao je ozljede nespojive sa životom, morali smo konstatirati smrt, nije bilo mogućnosti reanimacije - objavila je policija za tamošnje medije.

Nekoliko trenutaka prije nego što se dogodila velika tragedija pjevač je na Snapchatu objavio fotografiju na kojoj sretno pozira s djevojkom Katy Cassidy. Riječ je o njihovoj staroj fotografiji, a dodao je i fotografiju ispred hotela gdje je pronađeno njegovo tijelo. Daily Mail piše da je Liamova djevojka Kate Argentinu napustila dva dana prije, 14. listopada, pa nije bila s njim u trenutku smrti. Pišu i da su posljednji trenutci glazbene zvijezde pokazivali da u hotelu uživa u kasnom doručku, a otkrio je i da će se s djevojkom u povodu Noći vještica maskirati u Forresta Gumpa.

Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (prema lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop". I u službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

U Argentini je bio zbog gostovanja na koncertu Nialla Horana, nekadašnjeg kolege iz One Directiona. Vijest je šokirala fanove diljem svijeta koji se opraštaju na društvenim mrežama. Obožavatelji se opraštaju i u komentarima na njegovu Instagram profilu, gdje ga je pratilo više od 26 milijuna ljudi.

Britanski pjevač i tekstopisac čije je izvorno ime Liam James Payne rođen je 29. kolovoza 1993. u Wolverhamptonu u Velikoj Britaniji. Payne je kao pjevač debitirao 2008., kada je bio na audiciji za britansku televizijsku seriju The X Factor. Nakon što je eliminiran na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010., kada je stavljen u grupu s još četiri mladića kako bi osnovali One Direction, koji je postao jedan od najprodavanijih boy bendova svih vremena. Uz njega grupu su činili Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinso.

Payne je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca u One Directionu, zaslužan kao koautor više od polovine pjesama na trećem i četvrtom albumu benda. Grupa se raspala 2016. godine, a Payne je nastavio samostalnu karijeru.