Sport
MALONOGOMETNI TURNIR TRI KORNERA PENAL UZ OSJEČKO

Iznimno efikasna večer na Zelenom polju, u pet utakmica 27 pogodaka
Objavljeno 11. lipnja, 2024.
U nedjelju je na rukometnom igralištu SD Olimpija na tradicionalnom malonogometnom turniru Tri kornera penal uz Osječko, koji također tradicionalno organizira Udruga hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata, odigrano pet utakmica, dvije u veteranskoj i tri u seniorskoj konkurenciji. Ovaj put u programu nije bilo susreta mlađih uzrasta, no s novim tjednom oni su se vratili na terene. U pet utakmica odigranih u nedjelju postignuto je ukupno 27 pogodaka. Kada se istakne da je najmanje pogodaka bilo u utakmici u kojoj su pala četiri pogotka, onda je jasno da je nedjelja na Zelenom polju bila iznimno efikasna.

U skupini B za seniore Mursa VBK je svladala Caffe 5 Gravia s 5:2. Pranjić i Lišnić bili su dvostruki strijelci za mursaše, za koje je jedan pogodak postigao Begović, a strijelci za Caffe 5 Gravia bili su Šimić i Ivanković. Kod veterana Instos je svladao Old boyse sa 4:2, a veterani Skripte u A skupini svladali su Hobi dom Eko Jazo s 3:1. U A skupini za seniore CB Shooko bio je bolji od domaćina Olimpije sa 4:2. Roso je doveo Shooko u vodstvo, a Olimpija je s dva pogotka Šerića preokrenula rezultat. Petrušić, Zekić i drugim pogotkom Roso donijeli su pobjedu. Višestruki pobjednici DGO svladali su Ekipu za futsal sa 4:0. Bila je to jedina utakmica dana u kojoj jedna momčad nije postigla pogodak, i uz onu veterana Hobi dom Eko Jazo - Skripta utakmica s najmanje pogodaka, a ponovno naglašavamo postignuta su četiri. Domović dva puta, Rade Vasilj te Luka Blagojević bili su strijelci za Donjograđane u pobjedi na zaključenju vikenda.

Rezultati nedjeljnih susreta: seniori B skupina: Mursa VBK - Caffe 5 Gravia 5:2, veterani B skupina: Instos - Old boys 4:2; veterani A skupina: Hobi dom Eko Jazo - Skripta 1:3; seniori A skupina: CB Shooko - Olimpija 4:2; seniori D skupina: DGO - Ekipa za futsal 4:0.

Krešimir Lacković
UTORAK NA TRI KORNERA PENAL
 
 
18.30 sati: limači B skupina: Olimpija - ŽNK Osijek; 18.55 sati: seniori C skupina: Vukovar security memories - Pizzeria Lipov hlad; 19.30 sati: početnici A skupina: Lege Osijek - SIM tvornica; 19.55 sati: Sportska akademija - Žuti Atletico; 20.20 sati: stariji pioniri A skupina: Sedmaši - Retfala; 20.55 sati: veterani B skupina: Sigurnost - Bioplus Bicikli Škos; 21.30 sati: seniori D skupina: DGO - Tempo; 22.05 sati: seniori A skupina: Olimpija - CB Parkić.

Možda ste propustili...

SMJER BERLIN: ODLAZAK NA POPRIŠTE EURA

Neka ovaj put bude puno razloga za slavlje

SKUPINA C: ZANIMLJIVO NA TERENU I TRIBINAMA

Englezi kreću po naslov

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana