Mozaik
UOČI EURA

Anto Beko izdao “Igraj Hrvatska”
Objavljeno 23. svibnja, 2024.
Sve smo bliže nogometnom ludilu i zato nam Anto Beko predstavlja novu navijačku himnu "Igraj Hrvatska". Ova energična pjesma najavljuje nadolazeće Europsko prvenstvo u nogometu u Njemačkoj i služi kao podrška našim Vatrenima u njihovu nastojanju da osvoje prvu medalju na ovom prestižnom natjecanju. Pjesmu "Igraj Hrvatska" oduševljavajućom melodijom i snažnim tekstom potpisuje Goran Žižak, poznatiji široj javnosti kao DJ Krmak. Marko Gluhaković dodatno obogaćuje pjesmu svojim aranžmanom, dajući joj još snažniji i energičniji naboj. Uzbudljivi spot, koji potpisuje talentirani Toni Lekić, savršeno isprepleće ljepote hrvatske prirode i gradova od Vukovara do Dubrovnika, uzbudljive momente s nogometnih utakmica hrvatske reprezentacije, a u nekoliko kadrova pojavljuje se i ženska klapa Peruzini, čije su članice odjevene u prekrasne narodne nošnje.

- U posljednje vrijeme bio sam duboko razočaran kritikom usmjerenom na naše Vatrene i našeg izbornika Zlatka Dalića, najuspješnijeg u našoj povijesti. Njihove riječi o vjeri, Bogu, obitelji i domovini odjekuju u mom srcu i predstavljaju vrijednosti koje duboko cijenim i poštujem. Ova kritika me je potaknula da snimim ovu pjesmu kao izraz podrške našim Vatrenima i izborniku Daliću. U ovo turbulentno i neizvjesno vrijeme Bog mi je dao snagu da naciji ponudim dar iz srca, pjesmu koja će nam svima donijeti radost i ponovo ujediniti naš narod. Zahvalan sam svima koji su pridonijeli da ova pjesma ugleda svjetlo dana. S puno sreće i nade dočekujemo naše Vatrene u Lijepoj Našoj kao prvake Europe – izjavio je Beko.

Anto Matković-Grgić, javnosti poznatiji kao Anto Beko, iskusan je glazbenik i izvođač koji iza sebe ima zavidan broj pjesama i snimljenih spotova. T.K.
Možda ste propustili...

ŽELI OBUZDATI RAST TROŠKOVA STANOVANJA

Barcelona planira zatvoriti sve apartmane za turiste do 2028.

POSJETIO KLINIKU ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB

Baby Lasagna dao je Zavodu obećanu donaciju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana