Novosti

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!
Objavljeno 22. svibnja, 2024.

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.


ZAGREB-MONTAŽA d.o.o. zapošljava Inženjera građevine (m/ž) na području cijele Hrvatske koji će samostalno voditi građevinske projekte, koordinirati i kontrolirati obavljene radove te organizirati i koordinirati poslove sa stručno - tehničkim osobljem na gradilištu. Oglas je aktivan do 27. svibnja.


INA MALOPRODAJNI SERVISI d.o.o. u potrazi su za Prodavačem - konobarom (m/ž) na više lokacija. Od kandidata očekuju SSS (prednost trgovačka, ekonomska ili ugostiteljska škola), osnove poznavanja rada na računalu (Outlook, Word, Excel), poznavanje engleskog jezika na osnovnoj razini te uvjerenje da se protiv njih ne vodi kazneni postupak. Prijave primaju do 6. lipnja.


Pridruži se uspješnom timu Elektro-profi KSA na poziciji Prodajno-tehnički savjetnik u solarno projektnom odjelu (m/ž). Budućim kolegama nude mjesečnu plaću od 1.500 do 4.000 eura, mogućnost profesionalnog razvoja, izazovne projekte, službeno vozilo te mogućnost dodatnih edukacija. Javi im se do 27. svibnja.


TEH - GRADNJA d.o.o. za građenje i sanaciju objekata traži osobu za neposredno rukovođenje radnicima na gradilištu, izdavanje radnih zadataka i kontrola kvalitete izvedenih, nadzor nad provedbom mjera ZNR te kontinuiranu suradnju i komunikaciju na dnevnoj bazi s glavnim inženjerom gradilišta. Svoju prijavu pošalji do 26. svibnja i zaposli se kao Građevinski poslovođa (m/ž).


Toi Toi d.o.o. zapošljava Vozača B, C i E kategorije (m/ž) na području Splita, Zagreba, Zadra, Slavonije. Od kandidata očekuju minimalno tri godine radnog iskustva, te vozačku dozvolu B, C i E kategorije. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 26. svibnja.


Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!


Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SVI KOJI ŽELE PRUŽITI VRHUNSKU USLUGU TRAŽE DOMAĆU RADNU SNAGU

Bez pristojne plaće i smještaja, slavonski sezonci desetkovani

2

NA KOMUNALNOM ODLAGALIŠTU PETROVAČKA DOLA KOD VUKOVARA

U masovnoj grobnici najmanje deset tijela

3

PRIJEPORI OKO PUPOVCA NA ČELU ODBORA I ŠTO TO POKAZUJE

Plenković održao zadovoljnom srpsku manjinu, a DP-u ipak sačuvao obraz