Mozaik
BRITANSKI KOMIČAR VRAĆA SE U LISINSKI

Jimmy Carr nastupa u Zagrebu 27. studenoga
Objavljeno 21. svibnja, 2024.
Aquarius Records najavljuje veliku regionalnu turneju jednog od najtraženijih stand-up komičara današnjice - Jimmyja Carra, koji svoj novi show "Jimmy Carr: Laughs Funny" dovodi u Zagreb, Skopje, Ljubljanu, Beograd i Sarajevo. Netflixova zvijezda nakog dvije godine vraća se na mjesto zločina u zagrebačku Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, gdje je prošli put rasprodao ulaznice za dva showa u jednom danu, u utorak, 26. studenoga ove godine. Nakon Zagreba na redu je Bosanski kulturni centar u Sarajevu 27. studenoga, Makedonska filharmonija u Skopju 29. studenoga, beogradska MTS Dvorana 30. studenoga i Cankarjev dom u Ljubljani 1. ožujka 2025.

Carr je svoju popularnost diljem svijeta produbio s čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming divom, što su mu uz njegov jedinstveni brend humora omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim TV emisijama. Britanski The Guardian ga je opisao kao "komičarskog heroja našeg vremena", a to je prepoznala i publika te je njegovu posljednju turneju "Terribly Funny", u sklopu koje je održao i rasprodane showove u Zagrebu i Beogradu, pogledalo više od 1,2 milijuna ljudi u čak 45 država, i time je postao komičar s najvećom internacionalnom turnejom u povijesti.

Ove godine Carr dolazi sa svojim najnovijim materijalom "Laughs Funny", sastavljenim od 100 % novog i nikad objavljenog materijala. Ulaznice su u prodaji preko Entrio.hr. Show je predviđen za publiku stariju od 16 godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u cijelosti na engleskom jeziku bez prijevoda. T.K.
Možda ste propustili...

PETRA BERNARDA BLAŠKOVIĆ REDATELJICA “PRODANE NEVJESTE”

Željela sam da se ansambl osjeća ugodno i nadahnuto

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana