TvObzor
ČETVERODIJELNA DOKUMENTARNA SERIJA

Karibiraj za milijardere
Objavljeno 17. svibnja, 2024.

Četverodijelna dokumentarna serija donosi nam eskapistički pogled na to kako imućni stanovnici karipskih otoka žive, rade i zabavljaju se u ovom igralištu milijardera.Dvadesetšestogodišnji Jofra Archer, rodom s Barbadosa, sportska zvijezda svjetskog glasa i član engleske reprezentacije u kriketu, vraća se kući nakon operacije, gdje ga čeka dug oporavak. Elan Mottley i njezina obitelj pripadnici su otočnog visokog društva, u koje spada i premijerka Barbadosa Mia Mottley. Elan planira prodati obiteljsku kuću u srcu Sandy Lanea.

U utorak, 21. svibnja, na HTV2 u 20.15 na rasporedu je prva epizoda dokumentarne serije “Karibi - raj za milijardere” (“The Caribbean: Billionaires’ Paradise”).

Upoznat ćemo slavnu britansku cheficu i autoricu kuharica Sophie Michell i njezinu obitelj koja se nedavno preselila iz Londona na Karibe. Sophie je i suvlasnica jednog od najnovijih restorana na otoku “Local & Co”. Na zapadnoj obali otoka nekadašnja izdavačica časopisa Neysha Soodeen prvi put progovara o tome zašto je napustila svijet izdavaštva i odlučila se baviti ekologijom. Zajedno s osnivačem Fonda za zaštitu okoliša Benom Goldsmithom pokreće akciju prikupljanja sredstava za lokalnu humanitarnu organizaciju. Odluči angažirati poznatog fotografa Juniora Sealyja kako bi pobudila veći interes.

Svjetski poznata glazbenica Alison Hinds, poznata i kao “kraljica soce”, koja je utrla put svojim sunarodnjacima poput Rihanne, članica je žirija na natjecanju talenata “Baje to the World” i velika pronositeljica kulture Barbadosa. D.M.
Možda ste propustili...

U NOVOM FILMU “THE INSTIGATORS”

Damon i Affleck su najgori pljačkaši

UNATOČ ODLIČNIM OCJENAMA I GLEDANOSTI

Serija “Tokyo Vice” neće se nastaviti

“PADDINGTON IN PERU” DOBIO JE TRAILER

Omiljeni britanski medvjedić vraća se najesen

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana