TvObzor
POSLASTICA ZA LJUBITELJE INTELIGENTNE ZABAVE

Posljednja epizoda kviza Joker
Objavljeno 17. svibnja, 2024.

Gledatelje u ponedjeljak, 20. svibnja, očekuje posljednja epizoda kviza ‘’Joker’’ u kojemu su zabava i znanje za istim stolom.Ova sezona donijela je 60 uzbudljivih epizoda u kojima su se natjecatelji borili za maksimalnu nagradu od 15.000 eura. Svaka epizoda predstavila je po jednog natjecatelja koji je odgovarao na set od 12 pitanja, a troje njih uspjelo je osvojiti maksimalni iznos. Gledatelji su uživali u raznim pitanjima i izazovima te su mogli svjedočiti nevjerojatnom znanju i strategijama natjecatelja.

- Svaka epizoda koju smo snimili bila je ispunjena nevjerojatnim trenucima koje ću definitivno pamtiti. Svaki natjecatelj ostavio je svoj jedinstveni pečat, bilo je tu raznolikih emocija, od smijeha i veselja do napetosti, od iznenađenja, povremeno čak i potištenosti zbog nekih netočnih odgovora i pada na novčanoj ljestvici, pa sve do čistog uzbuđenja. Istinski sam se radovao svakom uspjehu natjecatelja i ponosan sam na njihov trud i predanost. Ovaj format bio je za mene novo iskustvo, ali i izazov koji sam sa zadovoljstvom prihvatio - izjavio je voditelj Frano Ridjan, čiji je angažman tijekom emitiranja kviza naišao na brojne pohvale.

Novi kviz na malim ekranima, “Joker”, postao je tako prava poslastica za ljubitelje inteligentne zabave, nudeći ne samo izazovna pitanja i natjecateljski duh, već i dozu neizvjesnosti koja je držala gledatelje prikovane uz male ekrane. Od početka do kraja svaka epizoda ove sezone otkrivala je nove dimenzije kviza i podsjetila nas zašto je “Joker” postao sinonim za vrhunsku zabavu i znanje. Posljednju epizodu ne propustite pogledati u ponedjeljak od 18 sati na Novoj TV. D.M.
Možda ste propustili...

ZA REŽIJU SU ZADUŽENE MARINA ANDREE ŠKOP I VANDA RAÝMANOVÁ

Počelo snimanje filma za djecu “Glavonja”

CRNA KOMEDIJA “VINCENT MORA UMRIJETI” STIGLA U KINA

Paranoja na najzabavniji mogući način

RTL DONOSI POPULARNU TALIJANSKU SERIJU “VIOLA BOJE MORA”

Zaronite u vode ljubavi i tajni

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRVA EPIZODA NA RASPOREDU JE 17. LIPNJA

“Metropolitanci” ponovno na HRT-u

2

EXIT IMA VJEROJATNO NAJJAČI OVOGODIŠNJI ELEKTRONSKI LINEUP NA SVIJETU

Od legendi do predvodnika nove generacije

3

IVAN DORIAN MOLNAR

Spreman sam raditi koliko god treba, i na Euru i na Olimpijskim igrama