TvObzor
POSLJEDNJA EMISIJA 13. SEZONE

Finale showa “Zvijezde pjevaju”
Objavljeno 3. svibnja, 2024.

Stigli smo do velikog finala showa "Zvijezde pjevaju". Ne propustite šestu i posljednju emisiju 13. sezone najraspjevanijeg HRT-ovog showa u subotu, 4. svibnja, u 20.15 na Prvom.Koreograf i glumac Igor Barberić, paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španje te glumica Dea Presečki zvijezde su koje su sa svojim mentorima došle do finala 13. sezone showa "Zvijezde pjevaju". Kome će broj 13 biti sretan odlučit će gledatelji jer je uloga žirija u finalnoj emisiji više informativnog karaktera. U uigranu ekipu sudaca nakon jedne emisije opravdanog izostanka vraća se Danijela Martinović te se tako ponovno pridružuje Mariju Lipovšeku Battifiaci i Marku Tolji.

Prošlu su subotu natjecanje napustila čak dva para – Ivana Mišerić i Alen Đuras te Lejla Filipović i Bojan Jambrošić. Odlično su se drželi do polufinala, ali prema ocjenama žirija i glasovima publike za njih nije bilo mjesta u samoj završnici. Za finaliste, pak, možete glasati na sljedeće brojeve: Igor Barberić i Ivana Kindl - 065 22 44 02, odnosno Par2 na 60006; Mihovil Španja i Goran Bošković - 065 22 44 04, odnosno Par4 na 60006; Dea Presečki i Dino Petrić - 065 22 44 07, odnosno Par7 na 60006.

Glazbeni je gost finala grupa Pavel, svoju novu pjesmu uživo će zapjevati i “domaćin” Marko Tolja, a emisiju će atraktivnim nastupom otvoriti svi nefinalisti zajedno. D.M.
Možda ste propustili...

TALIJANSKA MINISERIJA “STUDIO 1” OD 8. LIPNJA NA HTV1

Tri djevojke u emotivnim i profesionalnim pustolovinama

TURSKA HIT-SERIJA “MOSTOVI ŽIVOTA” USKORO NA NOVOJ TV

Dva različita svijeta, jedna ljubav

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: MARIO VRBANAC, DISKORDIA

53DE ima veliki potencijal obogatiti kulturnu i zabavnu ponudu u Petrinji i šire

2

SPECIJALITET IZ SPORTSKE REDAKCIJE NOVE TV

Dosad najzabavnije praćenje Eura

3

PRVU SEZONU KRIMINALISTIČKE SERIJE POGLEDAJTE 7. LIPNJA

“Potraga za zločincem” na HRT-u