Crna kronika
POŽAR U NOVIM MIHALJEVCIMA

“Opaljivao” je okvire košnica, planule su
Objavljeno 22. travnja, 2024.

U Novim Mihaljevcima u blizini Požege, u subotu oko 12,15 sati, 68-godišnjak je u radionici koja se nalazi u sklopu kuće "opaljivao" okvire za košnice te je otvorenim plamenom izazvao požar koji se proširio na unutrašnjost prostorije. U pomoć su pozvani požeški profesionalni vatrogasci koji su dojavu o požaru dobili u 12.25. Poziv u pomoć dobila je prva smjena, koja je na intervenciju odjurila s pet vatrogasaca i tri vozila.

- Požar je izbio u skladišnom prostoru u kojemu se nalazilo 150 drvenih košnica, oprema za pčelarstvo te razni gorivi materijali, stiropor (flanci), plinske boce.

Požar je zahvatio jednu prostoriju i širio se na drugi skladišni prostor, radionicu te gornji kat kuće. Zbog načina skladištenja i količini gorive tvari u prostoriji, borba s vatrom trajala je sat vremena, a požar je zadržan u prostoriji u kojoj je i nastao. U 13.12 sati požar je lokaliziran, a u 13.30 potpuno je ugašen”, doznajemo iz Javne vatrogasne postrojbe Požega.

Požeški vatrogasci intervenirali su i u petak. Dežurna smjena dobila je u 10.05 dojavu o požaru čađe u dimovodnom kanalu koji se proširio na međustropnu konstrukciju. Ova intervencija završena je u 12.35. Iz Policijske uprave požeško-slavonske doznajemo da je požar izbio u Orljavskoj ulici u Požegi. Nakon što je došlo do samozapaljenja dimnjaka, požar se proširio na tavan kuće 51-godišnjaka. Nastala šteta je oko 500 eura. S.Lacić

Možda ste propustili...

USKOK PODIGNUO OPTUŽNICU

Oštetili državu za 7,2 milijuna eura

DVA MUŠKARCA DOBILA KAZNENE PRIJAVE

Napadnut pravosudni policajac

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

USKOK PODIGNUO OPTUŽNICU

Oštetili državu za 7,2 milijuna eura

2

STIŽE KAZNA

Dječak vozio auto pun vršnjaka

3

DVA MUŠKARCA DOBILA KAZNENE PRIJAVE

Napadnut pravosudni policajac