Mozaik
PRIMROSE HILL

Sinovi McCartneya i Lennona objavili slušljivu baladu
Objavljeno 19. travnja, 2024.
Fanovi Beatlesa oduševljeni su identičnom bojom glasova, koji su potpuno nalik na one slavnih očeva

McCartney i Lennon objavili su novi singl u 2024. godini, i pjesma u samo tri dana već ima pola milijuna pregleda na YouTubeu. Naravno, nije riječ o Johnu i Paulu, slavnim Beatlesima, nego o njihovim sinovima, Jamesu McCartneyu (46) i Seanu Ono Lennonu (48). Ono što fascinira je identična boja glasa kakvu su imali njihovi slavni očevi.

Britanski dio fanova Beatlesa oduševljen je pjesmom "Primrose Hill", a većina medija izvijestila je kako je nakon više desetljeća obnovljen duo McCartney-Lennon. Naime, James McCartney i Sean Ono Lennon zajedno su napisali pjesmu "Primrose Hill", koja je izišla prije nekoliko dana i odmah oduševila brojne fanove njihovih slavnih očeva. Objavu pjesme u petak najavio je James McCartney, koji ju i pjeva: "Stigao je ‘Primrose Hill‘! Jako sam uzbuđen podijeliti moju novu pjesmu, koju sam napisao zajedno sa svojim dragim prijateljem Seanom Onom Lennonom", objavio je na Instagramu, uz selfie sa sinom Johna Lennona. "Objavom ove pjesme doista se dobije osjećaj očuvanja kontinuiteta", dodao je pjevač.

 Pjesma je melankolična balada s očitim utjecajem njihovih očeva, a naslov se odnosi na istoimenu londonsku četvrt. Pjesma nije prošla nezamijećeno na društvenim mrežama, gdje su je pozdravili fanovi Beatlesa. "Ako zatvorite oči, čujete iste glasove!" kao da pjevaju John Lennon (umro 1980.) i Paul McCartney, jedan je od komentara na Instagramu. "Nikada ne bih pomislio da ću 2024. čuti novu pjesmu Lennona i McCartneyja", objavio je drugi.

Pjesmu je promovirao i Paul McCartney (81) čestitajući sinu na Facebooku. “Moj sin James objavio je novu pjesmu pod nazivom ‘Primrose Hill’. Poslušajte ju!” dodajući: “Puno ljubavi prema Seanu Onu Lennonu, koji supotpisuje skladbu.” Slijedeći svoje očeve, James McCartney (46) i Sean Ono Lennon (48) izabrali su glazbene karijere, ali daleko su od planetarnog uspjeha Beatlesa. James je radio na očevim albumima. Za Seana Ono Lennona kritičari kažu kako je naslijedio očev izvrstan glazbeni ukus i majčinu originalnost konceptualne umjetnice. Glumio je i u nekoliko filmova.

Milan Bugarić
Možda ste propustili...

163 MILIJUNA GLEDATELJA NA 37 TELEVIZIJA

Rekord gledanja Eurovizije ‘24.

PRVI HRVATSKI FILM KOJI JE OSVOJIO OVU PRESTIŽNU NAGRADU

Zlatna palma "Anori", za kratki film "Čovjeku koji nije mogao šutjeti'

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DODJELOM NAGRADA ZAVRŠENO JUBILARNO IZDANJE

Rekordnih 122 natjecatelja
na 25. izdanju Pannoniana

2

U JUGOZAPADNOJ NJEMAČKOJ

Policijska akcija protiv rakuna

3

AUTOR POZNATIH DISNEYEVIH SONGOVA

Umro skladatelj Richard Sherman