Regija
SKUPŠTINA VATROGASNE ZAJEDNICE NAŠICE

Požara manje 60 posto
Objavljeno 11. travnja, 2024.
DONJA MOTIČINADobrovoljno vatrogasno društvo Donja Motičina bilo je domaćin članovima skupštine Vatrogasne zajednice Našice, koji su u dvorani Vatrogasnog doma održali redovitu izvještajnu skupštinu.

Podnoseći izvješće o radu, predsjednik VZ-a Našice Vlatko Gašić istaknuo je kako su sve vatrogasne organizacije svoje aktivnosti i zadaće usmjerile na sprječavanje nastanka požara, provođenje preventivnih mjera i stručnu obuku članstva. ‘‘Bilježimo smanjenje broja požara za čak 60 posto. Vjerujemo kako naša preventivna strategija i rad na terenu imaju ključnu ulogu u smanjenju broja požara. Naši su vatrogasci bili aktivni i u obrazovanju i uvježbavanju. Prošle godine imali smo 630 natjecatelja na vatrogasnim natjecanjima. Također, uložili smo značajne napore u preventivne aktivnosti‘‘, rekao je Gašić, zahvalivši Gradu Našicama te općinama Donja Motičina, Feričanci, Koška i Podgorač na konstruktivnoj suradnji i financijskoj pomoći.

Skupštini su nazočili i gosti, među kojima i predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije i potpredsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Zdenko Čarapar te zamjenik načelnika županijskog Stožera civilne zaštite Mladen Pejić. S.F.
Možda ste propustili...

PROFESIONALNI I ETIČKI IZAZOVI

Katolički liječnici o radu u ratu

ZAJEDNIČKA AKCIJA JAGLACA, OPĆINE I TURISTIČKE ZAJEDNICE PODRUČJA VRATA PAPUKA

Uredili okoliš vrtića uoči povratka mališana

PREDSTAVILI SE U SREDNJOJ ŠKOLI ISIDORA KRŠNJAVOGA

Vukovarska “Golubica” gostovala u Našicama

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DAN OTVORENIH VRATA KONIČKOG KLUBA PLETERNICA

Pripreme za konjički turnir sljedećeg vikenda

2

KAMPANJA POLICIJE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA NESTALE DJECE

Na području PU vukovarsko-srijemske lani se tragalo za 22 djeteta

3

NASIPOM UZ SAVU

10. Mimohod jahača – sjećanje na obranu od poplave