Novosti

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!
Objavljeno 2. travnja, 2024.

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.


Voliš se družiti, upoznavati nove ljude, širiti interese? Govorili su ti da puno pričaš i da se glasno smiješ? Možda je vrijeme da iskoristiš svoja znanja i postaneš dio tima British American Tobacco & TDR na poziciji Prodajni predstavnik za uređaje za zagrijavanje duhana (m/ž). Nude ti rad u multinacionalnoj, dinamičnoj i perspektivnoj kompaniji, vrlo stimulativne bonuse u skladu sa ostvarenim rezultatima, fleksibilnost u radnom vremenu, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja uz kontinuirane edukacije stručnih predavača s dugogodišnjim iskustvom. Prijave primaju do 10. travnja.


Studenac d.o.o. zapošljava motivirane i stručne kandidate na poziciji Koordinator u kontroli kvalitete (m/ž), koji su spremni na rad u izazovnom i dinamičnom okruženju. Ako si odgovoran, organiziran, otvoren za nova radna iskustva i imaš iskustva na poslovima kontrole kvalitete, komunikativna si osoba i spreman na timski rad, onda im se javi do 8. travnja.


Voliš dinamičnost i uživaš u takvom okruženju? Tim i suradnja su visoko na tvojoj ljestvici vrijednosti. Onda je pozicija Voditelj poslovnog odnosa Junior / Senior (m/ž) u Addiko Bank d.d. idealna za tebe. Od kandidata očekuju SSS / VŠS ekonomskog usmjerenja, izražena orijentiranost prodaji i proaktivan pristup radu, komunikativnost, razvijene pregovaračke i prodajne vještine te usmjerenost i fokus na cilj. Oglas je aktivan do 7. travnja.


Okusi kako je biti dio Jamnica plus tima i prijavi se na oglas za radno mjesto Vozač kamiona (ž/m). Od kandidata očekuju SSS, minimalno šest mjeseci radnog iskustva te vozačku dozvolu C kategorije. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 15. travnja.


Pridruži se uspješnom timu Telemach Hrvatska d.o.o. na poziciji Prodajni savjetnik u Telemach prodajnom centru (m/ž). Očekuje te mogućnost rasta i razvoja unutar brzorastuće kompanije, pokućni internet i službeni mobitel, polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja s uključenim sistematskim pregledom, naknadu za prijevoz i topli obrok, slobodan dan za rođendan, 24 dana godišnjeg odmora u startu – dodatni dani s obzirom na ukupni radni staž te popust na njihove usluge. Svoju prijavu pošalji do 23. travnja.


Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!


Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Možda ste propustili...

IVANA KEKIN OSVOJILA VIŠE GLASOVA, ALI NE IDE U EP

Možemo šalje Gordana Bosanca u Bruxelles

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BIT ĆE TO PRVI CJELOVITI CENTAR ZA GOSPODARENJE OTPADOM

Gradit će se prva domaća energana koja pretvara mulj i blato u energiju

2

HRVATSKE ZRAČNE LUKE BILJEŽE SVE BOLJE REZULTATE

Na Klisi četiri puta više putnika nego na Krku

3

FOKUS NA INOVATIVNE TEHNOLOGIJE

Perspektiva je da osječki IT sektor bude još uspješniji