Novosti
NEKRETNINE

U zakup lokali u Iloku, Osijeku, Splitu...
Objavljeno 27. veljače, 2024.
Državne nekretnine raspisale su javni natječaj za zakup 33 poslovna prostora u 11 gradova, s tim što se u Zagrebu u zakup daje 20 prostora, a preostali se mogu zakupiti u Iloku, Osijeku, Karlovcu, Matuljima, Rijeci, Puli, Cresu, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku.

Prostori se daju u zakup u viđenom stanju na vrijeme od deset godina uz oslobađanje od plaćanja zakupnine prvih mjesec dana od solemnizacije ugovora. Pregledi poslovnih prostora i garaža počinju od 11. ožujka, prema terminima objavljenima u javnom pozivu, i traju do 15. ožujka, kada se može pogledati jedan od prostranijih prostora na natječaju, površine 327 četvornih metara oglašen na istoku zemlje, u Iloku. Najveći prostor, od 542 četvorna metra, nalazi se u Zagrebu, u Mesničkoj 3.

Rok za predaju ponuda za desetogodišnji zakup prostora je 22. ožujka 2024. do 12 sati. Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb, osobno ili poštom, a javno će se otvarati 22. ožujka 2024. u 13.30, stoji u priopćenju tvrtke za upravljanje državnom imovinom. Detaljne informacije o prostorima s fotografijama mogu se pogledati na web-stranici Državnih nekretnina "Natječaj za zakup poslovnih prostora 2/24". H