Mozaik
DOMAĆIN EUROVIZIJE OTKRIO TEHNIČKE DETALJE I POPRATNE PROGRAME

Malmö o Eurovizijskom selu i ulici te EuroClubu
Objavljeno 27. veljače, 2024.
Iz Malmöa, grada domaćina natjecanja za Pjesmu Eurovizije 2024., objavljeni su detalji o Eurovizijskom selu, EuroClubu, Eurovizijskoj ulici i drugim povezanim kulturnim događajima. Glazbeno natjecanje prenosit će se uživo iz Malmö Arene, ali uz televizijske emisije odvijat će se i čitav niz aktivnosti diljem grada od 4. do 11. svibnja. Službena fan zona, Eurovizijsko selo (Eurovision Village), bit će smješteno u Folkets Parku, a EuroClub i Grand Final Party održat će se u Malmö Live Concert Hallu, popraćeni živahnim i zanimljivim programom duž Eurovizijske ulice. Sve će biti lako dostupno javnim prijevozom, biciklom ili pješice, s ciljem da se ponudi ponešto za sve: obožavatelje, posjetitelje, ali i stanovnike. Glazbena ponuda bit će raznolika, uz fiksne pozornice, kao i mobilne izvedbe, suradnje s lokalnim subjektima i organizatorima te uključivanje kako gradskih kulturnih institucija, tako i nezavisne kulturne scene.

- Jako se veselimo eurovizijskom tjednu u Malmöu. Sva događanja vani u gradu savršeno dopunjuju događaje u areni - kazala je Ebba Adielsson, izvršna producentica Eurosonga 2024.

Svi detalji bit će otkriveni krajem ožujka na službenoj web-stranici Malmöa i Eurovision.tv-a. Malmö Live Concert Hall također će ugostiti Turquoise carpet i Euroclub. T.K.
Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

FRANK WALTER STEINMEIER

Šef Njemačke u Tursku vodi - kebab majstora

2

NORVEŠKI KRALJ

Smanjuje aktivnosti u 87. godini

3

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju