Osijek
AKADEMIJA ZA CJELOVITI RAZVOJ DJETETA

ISKRA: Novi ciklus seminara i radionica
Objavljeno 23. veljače, 2024.
Novi ciklus seminara i radionica pod nazivom "Akademija za cjeloviti razvoj djeteta: primjena suvremenih pedagoških rješenja u praksi" organizira udruga ISKRA waldorfska inicijativa. Program je namijenjen roditeljima, budućim roditeljima, odgojno-obrazovnim djelatnicima, studentima, kao i svima ostalima zainteresiranima za osnaživanje kapaciteta i učenje novih pedagoških znanja i vještina.

Za sudjelovanje u programu potrebno je ispuniti prijavnicu (https://bit.ly/waldorf-akademija2024). Sudjelovanje je besplatno, a po završetku programa sudionici na zahtjev mogu dobiti potvrde o stručnom usavršavanju. Program će se odvijati u prostorima Filozofskog fakulteta u Osijeku. Nositelj je projekta/programa udruga ISKRA waldorfska inicijativa. Partneri na projektu/programu su: Waldorfska škola u Osijeku, Dječji vrtić Osijek, Dječji vrtić Vukovar 1, Osnovna škola Blage Zadre Vukovar, Mala akademija umjetnosti Ernestinovo, Udruga Betula i Filozofski fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Pokrovitelji su Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Središnji ured za demografiju i mlade te Grad Osijek. Prvo će se predavanje održati u subotu (24. veljače), tema je Odgoj kao odnos, a predavačica Anka Cerovečki, waldorfska odgojiteljica savjetnica. Detaljnije se informacije mogu pronaći na www.iskra-waldorf-hrvatska.hr i www.facebook.com/iskrawaldorfskainicijativa. V. Latinović
Možda ste propustili...