Mozaik
VELIKI USPJEH NA BOXOFFICEU

Film o Bobu Marleyju najgledaniji, “Madame Web” potonula u kinima
Objavljeno 24. veljače, 2024.
Paramountov "Bob Marley: One Love" ostvario je zaradu od 50 milijuna dolara na domaćem tržištu tijekom šestodnevnog razdoblja oko Valentinova, dovoljno da sruši "Madame Web" s rekorno niskom zaradom od 26,2 milijuna dolara za Sonyjeve filmove o superherojima. Vikend-rezultat filma o Marleyju u rangu je s onima glazbenih biografskih filmova kao što su "Rocketman" ili "Elvis", i gotovo je udvostručio zaradu koju je planirao. U inozemstvu "One Love" je zaradio impresivnih 29 milijuna dolara, što iznosi ukupnu zaradu veću od 80 milijuna dolara u odnosu prema budžetu od 70 milijuna dolara. Film je zauzeo prvo mjesto na 13 tržišta i postavio nove rekorde po danima prikazivanja za glazbeni biografski film u Velikoj Britaniji, Francuskoj i drugim područjima. Na Jamajci je film postavio rekord za najveće filmsko otvaranje svih vremena.

- Kao i glazba moga oca, ovaj je film namijenjen ljudima i njegova poruka mira, ljubavi i jedinstva jasno se povezuje s publikom diljem svijeta - kaže Ziggy Marley.

S druge strane, najnovije Sonyjeve procjene za "Madame Web" pokazuju da je film zaradio 26,2 milijuna dolara za šest dana, što je najgori početak za Sonyjev film s likovima povezanim sa Spider-Manom. "Madame Web" naišla je na porugu kritike i publike. Ocjena na Rotten Tomatoes je oko 13 posto, T.K.
Možda ste propustili...

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

U ČAST OLIVERU U VELOJ LUCI I OVE GODINE

“Trag u beskraju” uz velika imena naše glazbene scene

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DOLAZE SVJETSKA I REGIONALNA BLUES IMENA

Headliner Thrill Blues Festivala je 19-godišnja senzacija iz Velike Britanije

2

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

3

DISKOGRAFSKA SPAJALICA: VLADIMIR KOČIŠ ZEC

Volim napraviti povremeno određene pomake, odmak od nekog svojeg standarda