TvObzor
POSEBNA ZANIMLJIVOST SU NATJECATELJI

Uskoro jubilarna, 1500. emisija “Potjere”
Objavljeno 23. veljače, 2024.
Snimljena je jubilarna, 1500. emisija “Potjere”, koja će na HTV1 biti emitirana u četvrtak, 7. ožujka, u svom redovitom terminu.

Posebna zanimljivost emisije su natjecatelji: Krešo, Mladen, Sven i Dean, s kojima će snage odmjeriti lovkinja Morana, koja kaže kako će joj natjecatelji biti poseban izazov.

- Bilo bi mi najveće zadovoljstvo na ploči “potaracati” Krešu, Deana, Mladena, a i Svena. Svi smo ponosni što je naša “Potjera” dogurala do 1500. emisije, svi smo presretni što je kviz postao takav fenomen - rekla je Morana.

Voditelj Joško Lokas kazao je kako je velika stvar što je jedan format toliki niz godina u eteru s tolikim povjerenjem gledatelja. “HRT proizvodi kvizove koje ljudi vole gledati, stalni smo gosti u njihovim domovima”, rekao je Joško.

Urednik HRT-ova kviza, koji je sada u 11. godini emitiranja, Igor Grković rekao je kako svi strojevi rade bolje kad su uključeni - pa tako i ljudi.

- Ovom prilikom zahvalio bih svim svojim suradnicima uključenima u projekt kviza ‘Potjera’. Zahvalio bih i svim našim natjecateljima, a na kraju i gledateljima, koji ne propuštaju kvizove HRT-a, već poslovično poznate po tome da promoviraju znanje kroz zabavnu formu kvizaške igre - kazao je Grković.

Tko je bio bolji, lovkinja Morana ili natjecatelji Krešo, Sven, Dean i Mladen, doznat ćemo 7. ožujka. D.M.
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata