TvObzor
OFENBACH ĆE ZAPALITI PLESNI PODIJ SEA STAR FESTIVALA

Vlasnici megahita “Overdrive” stižu u Umag
Objavljeno 23. veljače, 2024.
Tvorci brojeva kao što su “Wasted Love”, “Be Mine”, “Katchi” i “Hurricane” najstrimanija su francuska grupa na svijetu

Francuski hitmakerski DJ duo Ofenbach stiže u magičnu umašku lagunu Stella Maris. Dorian i César u svom katalogu nanizali su svjetske hitove poput “Be Mine”, “Katchi” i “Hurricane”, koji bilježe čak nekoliko milijardi streamova, a posljednji megabanger “Overdrive” već mjesecima je najtraženija pjesma u Hrvatskoj. Upravo publika Sea Stara imat će je priliku prvi put doživjeti uživo od 23. do 26. svibnja na šestom izdanju umaškog festivala. Ofenbach se pridružio ostalim headlinerima dosad najavljenima za nastup na Tesla Main Stageu u laguni Stella Maris: John Newman, Ian Asher, INIKO, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, Buč Kesidi i Joker Out.Povoljnije ulaznice za susret s Ofenbachom i drugim headlinerima Sea Stara u prodaji su po promotivnoj cijeni od 44 eura, uz čak 40 posto popusta na finalni iznos, što je cijena koja će biti najkasnije do utorka, 5. ožujka, ili ranije, ukoliko se predviđena količina rasproda. Ulaznice se mogu kupiti na službenim stranicama festivala te na fizičkim prodajnim mjestima i online u sustavu Entrio.

DJ senzaciju Ofenbach čini iskusni duo César Laurent de Rummel i Dorian Lauduique. Iako su dva školska prijatelja sa samo 13 godina osnovala svoj prvi rock bend po uzoru na The Rolling Stones i Led Zeppelin, 2014. godine odlučili su napraviti glazbeni zaokret i tada su, nazvavši se prema francuskom skladatelju Jacquesu Offenbachu, osnovali zvjezdani DJ duo. Već 2016. njihova je pjesma “Be Mine” završila na Billboardovim i mnogobrojnim drugim top-ljestvicama diljem svijeta. Vrlo su ih brzo podržale i svjetske DJ zvijezde Robin Schulz i Tiësto, a 2018. godine nastupili su i na ceremoniji otvorenja finala UEFA Europe League u Lyonu.

Tvorci hitova s više od tri milijarde streamova, kao što su “Wasted Love”, “Head Shoulders Knees & Toes”, “Be Mine”, “Katchi” i “Hurricane”, najstrimanija su francuska grupa na svijetu. Svoje su megauspješne brojeve okupili na debitantskom LP-u “I” objavljenom pretprošle godine. Pred kraj prošle godine vratili su se s novim singlom “Overdrive” koji je nastao u suradnji s Normom Jean Martine, što je već druga uspješna suradnja s poznatom američkom kantautoricom nakon već spomenutog singla “Head Shoulders Knees & Toes”. Pjesma “Overdrive” temeljena je na sampleu hita i klasika iz 1981. “Cambodia”, koji originalno izvodi Kim Wilde. Ofenbach u svoju glazbenu formulu uklapa jedinstvenu kombinaciju housea, dancea i popa, koja redovito rezultira plesnim hitovima. U svibnju će ovaj superstar DJ duo u laguni Stella Maris zapaliti plesni podij.

Uz Ofenbach, u drugom su valu headlinera koji će na glavnoj pozornici nastupiti drugi dan festivala nedavno najavljeni John Newman i Ian Asher. Zvijezde koje će na Main Stageu zasjati prvog dana festivala su INIKO, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out i Buč Kesidi. Šesto izdanje festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak (24.) i subota (25.), dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After Party. D. Miklić
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

2

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

3

MLADI GLAZBENIK JOSIP PALAMETA

Objava albuma nikad nije bila bliža, što me raduje i ohrabruje da idemo još jače