Regija
POČELO POSTAVLJANJE UMJETNOG TRAVNJAKA NA NOVOM STADIONU

Prvu će loptu ispucati na proljeće
Objavljeno 21. veljače, 2024.
BELI MANASTIRZapočelo je postavljanje umjetnog travnjaka na novom Gradskom stadionu. Postavlja se na pomoćnom igralištu, gdje je nekada bilo glavno. Kako saznajemo, riječ je o jedinom takvom igralištu u Baranji na kojem će se moći igrati i službene utakmice.

- Rok za završetak radova je kraj mjeseca i nadam se da će vrlo brzo naši najmlađi nogometaši tamo moći održavati prve treninge - kaže zamjenik gradonačelnika Belog Manastira, Goran Hes, naglašavajući kako je izgradnja stadiona većim dijelom financirana iz sredstava Grada Belog Manastira. Ovih dana, nastavlja, bit će ‘‘upucani‘‘ reflektori, već postavljeni oko pomoćnog igrališta. Što se glavnog igrališta tiče, uza sve prethodne radove, posijana je trava, a očekuje se kako bi se prva lopta trebala zakotrljati tijekom jeseni. Više-manje opremljene su prostorije podno tribina (svlačionice, budući caffe-bar...).

Podsjetimo, cijeli se kompleks Gradskog stadiona proteže na približno pet hektara. Definirane su dvije zone, od čega jedna za nogometne utakmice, a druga za javnost, uz niz sadržaja koji bi trebali zadovoljiti potrebe sportaša, rekreativaca i ostalih posjetitelja. Između dvaju igrališta (glavno je dimenzija 105 x 68 metara) izgrađena je tribina sa 600 sjedećih mjesta. Gradskim će stadionom upravljati Zajednica športskih udruga grada Belog Manastira, a on će postati novi dom nogometašima belomanastirskog županijskog prvoligaša - ŠNK-a Baranja - Belja, prvoplasirane ekipe u svom stupnju natjecanja, a u kojemu trenira mnoštvo mladih Belomanastiraca. I. Getto
Možda ste propustili...

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA RIZNICA: ŽUPANIJA OBNAVLJA ŠKOLE I PRATI TRENDOVE

Područne škole važne za život sela, VSŽ ih podupire

OBNOVA PRUGE VINKOVCI - VUKOVAR

U ponedjeljak se pušta napon u kontaktnu mrežu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DVADESET GODINA UVESELJAVA BELOMANASTIRCE

Vlasnik lunaparka Omer Šehović: Bolje je zaraditi euro nego potrošiti dva

2

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

3

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko
Vučice i novo raskrižje