Mozaik
FAVORIT DORE BABY LASAGNA OBJAVIO SPOT ZA “RIM TIM TAGI DIM”

Spoj heavy-metala i istarskih nošnji
Objavljeno 21. veljače, 2024.
Jedan od najvećih favorita Dore Baby Lasagna svojom je pojavom i pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" naprvu osvojio srca domaće, ali i europske publike. Upravo zato samozatajnom Umažaninu život se promijenio preko noći i lansirao ga među najtraženija lica glazbene scene. Iako je do sada radio kao autor na domaćem i stranom tržištu te svirao u više od desetak bendova, projekt Baby Lasagna pokazao se najuspješnijim. Odlučio je, netom prije polufinalne večeri u kojoj nastupa, izbaciti videospot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim". Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri, čime je dodatno naglašena kontrastna tema pjesme, koja prikazuje odlazak iz ruralnog okruženja u urbanu sredinu.

- Ovo je do sada najveći spot moje karijere, a mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota - režiseri, snimatelji i statisti. Još jedna suradnja s Rose Artom iz Istre urodila je plodom na koji smo moj cjelokupni tim i ja ponosni, a nadam se da će i ljubitelji Lasagne uživati u spotu kao i mi. Volio bih zahvaliti statistima, folklornom društvu Umaga, upravi Umaga i ostalim suradnicima koji su mi omogućili da videospotom prenesem emocije - rekao je Baby Lasagna.

Kombinacija metal-prizvuka, trapa, narodnih nošnji i cjelokupnog istarskog okruženja samo je dio onoga što možemo u budućnosti očekivati od perspektivnog glazbenika, koji će nastaviti s glazbenim iznenađenjima. T.K.
Možda ste propustili...

NOVI HITOVI SPREMNI ZA GLASANJE

Objavljeni konkurenti za Hit ožujka

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana