Osijek
NOVI TROGODIŠNJI PROJEKT POTPORE STARIJIMA U OPĆINI BILJE

Zaželi: Radionice o pomoći sumještanima ovoga tjedna
Objavljeno 20. veljače, 2024.
U općini Bilje opet kreće projekt "ZAŽELI - prevencija institucionalizacije". "Riječ je o potpori starijima i zapošljavanju osoba koje će im pružati pomoć iduće tri godine. Provodimo ga u naseljima Bilje, Kopačevo, Kozjak, Lug i Vardarac, a održat ćemo promidžbene radionice u svim naseljima za sve zainteresirane potencijalne primatelje usluge potpore i podrške, kao i za sve potencijalne zaposlenike pružatelje usluge", najavljuje općinski načelnik Željko Cickaj.

Poziva sve osobe u dobi od 65 i više godina te osobe s invaliditetom starije od 18 godina, a koje imaju utvrđen treći ili četvrti stupanj invaliditeta, koji imaju potrebu za uslugom potpore i podrške u svakodnevnom životu na području općine Bilje da se prijave na javni poziv za iskaz interesa u Općini Bilje, radnim danom od 8 do 10 sati i u KD "Laško" Lug, radnim danom od 9 do14 sati. Više informacija može se dobiti na telefon 322-602, 750-891 i putem e-maila lasko.lug@gmail.com.

Radionice kreću od danas, 20. veljače, u Domu kulture u Bilju u 13 sati, a slijede radionice u Domu kulture Vardarac 21. veljače u 11 sati, u Domu kulture Kopačevo 22. veljače u 11 sati, u Domu kulture Lug (Kockica) 23. veljače u 11 sati, i u Društvenom domu Kozjak 23. veljače u 13 sati. D.P.
Možda ste propustili...

“SMJEŠKO” ZA MAME I BEBE

Na promenadi kućica za dojenje i previjanje

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

2

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip
Viljevac osvojio drugo mjesto

3

PUTNICA: EMA BUBALO, DESTINACIJA: DOHA (KATAR)

Obiteljski praznici u srcu arapske rivijere. Gutra, henna, karak, deve i dine