Osijek
NA RUŽAN PRIZOR UPOZORILI GRAĐANI

Divlje odlagalište u Našičkoj očišćeno
Objavljeno 19. veljače, 2024.
Prije nekoliko dana zatekli smo vrlo ružan prizor gomile razbacanog otpada na samom kraju Našičke ulice, tik uz željezničku prugu koja ovu ulicu dijeli od istoimenog naselja u kojemu se nalaze Našički bajer i veliki sportsko-rekreacijski centar s dječjim igralištem koji nosi ime "Heroji Rosinjače".

Nešto što nije lijepo vidjeti ni na periferiji, daleko od očiju javnosti, našlo se u širem središtu grada, kao protuteža malom mirnom naselju punom zelenila i obližnjem bajeru, koji je svojevremeno bio najveći divlji deponij otpada u širem središtu grada, a danas je zelena oaza u kojoj uživaju stanovnici tog dijela grada.

Srećom, ovaj se podsjetnik na ta tužna vremena nije dugo zadržao u Našičkoj ulici. Već idućeg dana nakon što smo u gradskoj upravi u Kuhačevoj zatražili komentar ovog uistinu nevjerojatnog prizora, a isto smo učinili i u tvrtki Vodovod-Osijek, ispred čijih se vrata nalazilo to ilegalno odlagalište, smeće je uklonjeno te danas taj dio Našičke izgleda kao na drugoj priloženoj fotografiji - čisto i uredno, kako i priliči lokaciji u zelenom Osijeku. I.A.
Možda ste propustili...