TvObzor
“BETTY I NJEZINE DIJAGNOZE” - 5. SEZONA

Problemi na odjelu i teškoće u braku
Objavljeno 9. veljače, 2024.
Od ponedjeljka, 12. veljače, u 10.45 Doma TV nastavlja emitiranje njemačke dramske serije “Betty i njezine dijagnoze” (“Bettys Diagnose”) u petoj sezoni. Nove epizode donose uzbudljive zaplete u dinamičnom životu glavne medicinske sestre Karlove klinike. Uz njezinu odanu ekipu medicinskih stručnjaka, gledatelji će svjedočiti intrigantnim dijagnozama i nevjerojatnim medicinskim postignućima.

Betty se u novim epizodama suočava s brojnim zdravstvenim problemima na odjelu i teškoćama u braku s Oliverom dok se trudi osloboditi osjećaja prema Dr. Sternu. Nakon prelijepih godina braka iza sebe Betty će morati donijeti konačnu odluku. Kada Oliver krene na putovanje po Južnoj Americi, Dr. Stern prepoznaje savršenu priliku za zbližavanje s omiljenom medicinskom sestrom. Istovremeno, ljubav Dr. Lewandowskog i Talule cvate, dok gospođa Puhl pazi na svaki korak Talule. Kako bi Stern izbjegao neugodne susrete s Betty, planira zajednički odmor s Hannom. No ni to neće proći glatko. Intrige se nastavljaju dok Betty pomaže gospođi Puhl u borbi za njezin posao.

Trenutak istine dolazi kad Josephine ponovno uđe u kliniku, a Talula smišlja plan kako je uhvatiti u laži. Odnos između Betty i Hanne naći će se na kocki, postavljajući pitanje hoće li njihovo prijateljstvo opstati. Kada izbije masovna nesreća u središtu grada, Betty i Dr. Stern borit će se za živote brojnih žrtava nesreće. U takvim trenucima i najveći privatni problemi moraju biti stavljeni na čekanje.

Hoće li Betty uspjeti očuvati ravnotežu između ljubavi, prijateljstva i profesije ili će je izazovi dovesti do konačnih dijagnoza koje će promijeniti njezin život? D.M.
Možda ste propustili...

U KINA STIGLA HOROR-KOMEDIJA “LISA FRANKENSTEIN”

Romansa puna smijeha, krvi i glazbe 80-ih

“AGATHA CHRISTIE: UBITI JE LAKO”

Svjež pogled na klasičnu priču

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

EUGEN

Važno je biti autentičan i dosljedan svom podneblju, korijenima i izričaju

2

PRVA EPIZODA BIT ĆE PRIKAZANA 24. VELJAČE U 13.05

HRT donosi “Njezinu stranu priče”

3

“TVOJE LICE ZVUČI POZNATO” VRAĆA SE NA TV EKRANE

Uz Mešina novu sezonu vodi Filip Detelić