TvObzor
NOVA SEZONA “KUMOVA” POČINJE 15. SIJEČNJA

Zaglave će doživjeti potpuni preokret
Objavljeno 12. siječnja, 2024.
Već u prvim epizodama gledatelji će upoznati još jedan novi lik - Jankovu šeficu Fani, koju utjelovljuje Nataša Janjić

Nova sezona najgledanije domaće dramske serije “Kumovi” počinje 15. siječnja s mnoštvom novosti koje će zasigurno oduševiti sve gledatelje. Uzbudljivi zapleti čekaju već poznate likove dok se uvlače u intrigantne životne situacije, a novi likovi, koje ćemo tek upoznati, dodat će novu dimenziju i dinamiku u priču. Zaglave će doživjeti potpuni preokret s novim razvojem događaja i intrigantnim obratima.Naizgled poravnane račune mještana zamrsit će Stanislav Stanley Cukela (Žarko Radić), bogati iseljenik koji već godinama živi u Kanadi. Odlučio je svoje umirovljeničke dane provesti u rodnom kraju, a glavni cilj mu je Zaglave odvesti u turističke vode. “Da vam odam jednu tajnu: kad su mene zvali da se uključim, nisam mogao odoljeti toj prekrasnoj ekipi jer su doista skupili izvrsne glumce. Mislim da je to najveća tajna uspjeha ove serije jer ima prekrasnih likova s kojima se ljudi mogu identificirati, mislim da je to to”, ističe Žarko Radić, čiji lik iz prošlosti vuče neriješene odnose s pojedinim Zaglavljanima.

Za Stanislavom u mjesto stiže i njegov sin Tommy (Fabijan Pavao Medvešek), koji u Zaglave dolazi zaliječiti srce nakon prekida veze s dugogodišnjom djevojkom. “Zapravo je moj dolazak zahtjevan jer sam ja taj koji treba promijeniti neke bitne stvari, a zapravo nije lak zadatak. Nadam se da će to ljudima biti zabavno i nekako vjerujem da će biti jako zanimljivo pratiti’’, poručuje Fabijan Pavao Medvešek.

Promjene su na vidiku, i u Macanovim i u Akrapovim dvorima. Nakon preživljenog infarkta vraća se Stipan, a Zvone više nije na mjestu načelnika. Luce je suspendirana i zatvorena joj je ordinacija, a situaciju spašava Janko koji se zaposli u banci u Sinju. Zaručeni su te i dalje žive zajedno, pa Janko odlučuje preuzeti odgovornost i postati glava njihove male obitelji. Obiteljsku idilu i planove za vjenčanje iznenada će prekinuti poslovna prilika koja Janku stiže iz vedra neba, a problem leži u tome što se uz unaprjeđenje veže i preseljenje u Zagreb.

Već u prvim epizodama nadolazeće sezone “Kumova” gledatelji će imati priliku upoznati još jedan novi lik - Jankovu šeficu Fani, koju utjelovljuje sjajna Nataša Janjić. “Moj se lik kratko pojavljuje, ali je zanimljiva uloga. Naime, igram šeficu Janku koji se zapošljava u banci u Sinju. Ja sam, evo, jedna luckasta Dalmatinka, a kakav ćemo odnos imati, to ne smijem otkrivati, naravno. Ali uzburkat će se duhovi. Bit ću stroga šefica, ali vidjet ćete kamo će to odvesti”, zagonetno najavljuje Nataša Janjić.

Nove, uzbudljive zaplete iz Zaglava pratite od ponedjeljka, 15. siječnja, u 20.20 na Novoj TV. D. Miklić
Možda ste propustili...

MINISERIJA “APPLES NEVER FALL”

Raspadanje savršenog života

“TVOJE LICE ZVUČI POZNATO” VRAĆA SE NA TV EKRANE

Uz Mešina novu sezonu vodi Filip Detelić

U KINA STIGLA HOROR-KOMEDIJA “LISA FRANKENSTEIN”

Romansa puna smijeha, krvi i glazbe 80-ih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

EUGEN

Važno je biti autentičan i dosljedan svom podneblju, korijenima i izričaju

2

PRVA EPIZODA BIT ĆE PRIKAZANA 24. VELJAČE U 13.05

HRT donosi “Njezinu stranu priče”

3

“TVOJE LICE ZVUČI POZNATO” VRAĆA SE NA TV EKRANE

Uz Mešina novu sezonu vodi Filip Detelić