Regija
TRADICIONALNI SUSRET STARIJIH OSOBA GRADA POŽEGE

Veselo, jer… „Nitko ne smije biti sam“
Objavljeno 6. prosinca, 2023.

Grad Požega je i ove godine, po 16. puta, organizirao susret „Nitko ne smije biti sam“ koji je okupio oko tristotine osoba starijih od 70 godina, a koje su ostale bez supružnika. Uz ručak, darove i prigodni glazbeni program u izvedbi Tamburaškoga sastava „Paori”, zajednički su  se proveli u Svečanoj dvorani “Glporija” u Požegi.


Okupljene su na početku pozdravili i zaželjeli im ugodan boravak Maja Petrović, pročelnica Odjela za društvene djelatnosti grada Požege, Ferdinand Troha, zamjenik županice Požeško-slavonske županije i dr. sc. Borislav Miličević, zamjenik gradonačelnika grada Požege. Uz riječi dobrodošlice, uputili su im čestitke za nadolazeće blagdane Božića i Nove godine. Ples je otvorio zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević. 


Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović istaknula je kako Grad Požega ovaj tradicionalan susret organizira kao zahvalu za ono što su stariji sugrađani činili za ovaj grad tijekom cijelog svog života. „Želimo da znate da vas nismo zaboravili, kroz zajedničko druženje vam želimo vratiti dio ljubavi koju nesebično dajete mlađim generacijama. Hvala što ste naš grad činili boljim kroz svoja djela, ali i kroz svoju djecu i unuke.” – rekla je pročelnica Petrović. (B.S.T.)

Možda ste propustili...

“SAJAM S DUŠOM” OTVORIO JE PREMIJER PLENKOVIĆ

Na Viroexpu 505 izlagača iz više od deset zemalja

FOTOIZLOŽBA U VUKOVARU

"Obrisani s lica zemlje" - Ukrajina

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROJEKT „RUŽIČASTE ZLOĆKE“

Invazivne vrste bit će uklonjene na tri lokacije

2

I PČELARSKA UDRUGA “BAGREM” ŽALI SE NA UVEZENI MED

Sve su učestalije krađe košnica

3

BIORAZGRADIVI OTPAD

Čeminac dijeli 144 kompostera