Mozaik
SLOVENSKI BEND NASTUPA U ČAK 13 ZEMALJA, A KONCERT ĆE ODRŽATI I U O2

Joker Out kreću na veliku europsku turneju, kojom će obuhvatiti 21 grad
Objavljeno 30. studenog, 2023.

Nakon fantastične protekle koncertne sezone grupa Joker Out najavljuje svoju prvu veliku europsku turneju u 2024. godini! Nova serija nastupa, ovaj put pod nazivom "See You Soon" uključivat će 13 zemalja, među kojima premijerno Francusku, Belgiju i Italiju te 21 koncert u nekim od kultnih svjetskih dvorana, poput londonskog O2 Shepherd‘s Bush Empirea ili Academyje u Manchesteru.Tour počinje 2. ožujka u helsinškoj House of Culture, nakon čega ga put vodi dalje, u Tallinn, Rigu, Vilnius i Krakov. Nakon Krakova grupa će krenuti prema Njemačkoj i upravo će to golemo tržište na turneji dobiti najviše "pažnje". Jokeri su dosad samo jednom svirali u Njemačkoj, a sad će obići Berlin, Leipzig, Hamburg, Koeln i Muenchen. Što se tiče sjevera Europe, bend će još svirati u Malmoeu, Goethenburgu i Oslu, nakon čega će se spustiti do nizozemskog Utrechta (gdje će svirati u dvorani TivoliVredenburg, kapaciteta 2000 ljudi), zatim premijernih Pariza, Antwerpa i Italije, gdje nastupaju u Milanu i Padovi.

Nakon uskrsnih blagdana Joker Out vraćaju se u Veliku Britaniju. Prvi na redu, 11. travnja, bit će Londonski O2 Shepherd‘s Bush Empire, legendarna dvorana, u kojoj su svirali divovi kao što su The Rolling Stones, David Bowie, Prince, Oasis, Pearl Jam, The Who ili Elton John. Dan nakon Londona na rasporedu je manchesterski Academy 2, a prva velika europska turneja zaključit će se u nedjelju, 14. travnja, koncertom u St. Lukesu u Glasgowu.

Do kraja kalendarske 2023. godine bend će odsvirati još deset koncerata, i to u Skoplju, Muenchenu, Haagu, Amsterdamu, Madridu, Barceloni, Celju, Mariboru, Novom Mestu i, za kraj godine, na ljubljanskom Kongresnom trgu, 30. prosinca. T.K.
VRIJEDAN UGOVOR I ZLATNA PLOČA
Joker Out nedavno su potpisali ugovor s Wassermanom. Riječ je o jednoj od najvećih agencija na svijetu koja zastupa imena iz svijeta sporta, glazbe i zabave (Ed Sheeran, Coldplay, Billie Eilish, Imagine Dragons, Lorde, Skrillex, Run The Jewels...). Nakon potpisa s Wassermanom stiglo je još jedno priznanje, u obliku zlatne ploče za singl “Carpe Diem”, koji je dostigao dva milijuna premium streamova u Finskoj! Nagradu za singl koji trenutno ima više od 42 milijuna slušanja diljem svijeta bendu je dodijelio Virgin Music Group.

Možda ste propustili...

POTVRĐEN JOŠ JEDAN IZVOĐAČ ZA OVU GODINU

I Lucy Kruger and The Lost Boys nastupaju na INmusicu

FAVORIT DORE BABY LASAGNA OBJAVIO SPOT ZA “RIM TIM TAGI DIM”

Spoj heavy-metala i istarskih nošnji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRUGO SE IZDANJE OVE GODINE SELI IZ RAJEVA SELA U OSIJEK

Pannonian Rock Festival u osječkim katakombama

2

POTVRĐEN JOŠ JEDAN IZVOĐAČ ZA OVU GODINU

I Lucy Kruger and The Lost Boys nastupaju na INmusicu

3

ADAM SANDLER PREDSTAVIO NOVI FILM NA BERLINALU

Razgovor s lopticom mi je pomogao da doživim samoću