Regija
DAN OPĆINE VILJEVO

U planu uređenje Srijemskog
kulturnog centra u Ivanovu
Objavljeno 29. studenog, 2023.
VILJEVOSvečanom sjednicom Općinskog vijeća Viljevo je obilježilo Dan općine i crkveni god Župe sv. Andrije apostola.

Domaćini sjednice bili su predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Mađarić i načelnik Općine Dominik Knežević. Uz vijećnike, načelnike i gradonačelnike susjednih općina i gradova, predstavnike gospodarstva i mjesnih udruga, svečanoj je sjednici nazočio i osječko-baranjski župan Mato Lukić. Župan je čestitao općinskom vodstvu na rezultatima, na realiziranim i planiranim investicijama.

U svom govoru načelnik Općine Viljevo Dominik Knežević posebno je naglasio kako godinu obilježavaju prijave općinskih projekata na nacionalne i europske natječaje.

– U prvoj polovini godine vladalo je zatišje što se tiče investicija, no u drugoj one su se zahuktale. Ne mogu reći da smo u realizaciji nekih velikih investicija, nego smo više u prijavi projekata na natječaje, s obzirom na novo programsko financijsko razdoblje – kazao je načelnik Knežević.

Dodao je kako je jedan od prioritetnih ciljeva za buduće vrijeme uređenje Srijemskog kulturnog centra u naselju Ivanovo.

- Na području naše općine živi puno doseljenih Hrvata iz Srijema i odlučili smo im zahvaliti što su naši stanovnici - kazao je Knežević. Na svečanoj sjednici općinska javna priznanja dobili su Mario Slačanac, Ivan Senković i Zvonimir Fekete. S.Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

USITNJENI DO APSURDA

U polje s uputama: Slavonac obrađuje zemlju na 120 lokacija

2

ROĐENA JE 29. VELJAČE

Ivana ima 32 godine, a “pravi” će rođendan danas slaviti osmi put

3

IZLOŽENA OPREMA, TEHNIKA I VOZILA, A POLICIJA JE IZVELA I POKAZNU VJEŽBU

U Županji obilježen Dan civilne zaštite