TvObzor
OVE SUBOTE GLEDAT ĆEMO PRVU AUDICIJU

Kreće 4. Sezona “The Voicea”
Objavljeno 10. studenog, 2023.

Dolazi napokon i taj dan - za ljubitelje tog jedinstvenog, najpopularnijeg glazbenog showa koji u nas ulazi već u četvrtu sezonu: 11. studenoga u 20.15 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1) počinje "The Voice Hrvatska"! Ove subote gledat ćemo prvu audiciju, u kojoj će se predstaviti 12 kandidata koji ni gledatelje ni mentore u crvenom stolcu neće ostaviti ravnodušnima.Pet subota zaredom pratit ćemo audicije, po mnogima najnapetiji dio "The Voicea". Nakon više od 1000 prijavljenih samo se 85 kandidata izborilo za dolazak na pozornicu, gdje su svojim glasom, osobnošću i izvedbom pokušali potaknuti mentore da im se okrenu. Nakon audicija njih samo 40 osigurat će nastavak natjecanja...

Trema, uzbuđenje, hrabrost s jedne strane pozornice, a s druge napetost mentora koji su se morali suočiti s teškom odlukom komu se okrenuti, a komu ne. Uz već iskusni mentorski par Vannu i Davora Gopca, prvi put u mentorski stolac sjeli su Damir Urban i Dino Jelusić. Koji su ih glasovi naveli na okret, kako su ih nagovorili da postanu dio njihova tima, doznat ćemo u subotu navečer.

Kroz četvrtu sezonu showa "The Voice Hrvatska" vodit će nas već dobro uhodani voditeljski par - Iva Šulentić i Ivan Vukušić, a sve to pod redateljskom palicom Ivana Miladinova. D.M.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRVA EPIZODA NA RASPOREDU JE 17. LIPNJA

“Metropolitanci” ponovno na HRT-u

2

EXIT IMA VJEROJATNO NAJJAČI OVOGODIŠNJI ELEKTRONSKI LINEUP NA SVIJETU

Od legendi do predvodnika nove generacije

3

IVAN DORIAN MOLNAR

Spreman sam raditi koliko god treba, i na Euru i na Olimpijskim igrama