Tehno
U KINI PREDSTAVLJEN MOBILNI UREĐAJ HONOR MAGIC VS2

Najlakši preklopni pametni telefon na svijetu
Objavljeno 27. listopada, 2023.
Honor Magic Vs2 ima kućište od legure magnezija visoke čistoće, koje je 33 % manje gustoće i pokriva 72 % površine ispod ploče zaslona. Također, teži samo 229 grama i lakši je od svog prethodnika, što ga čini dosad najlakšim telefonom koji se može preklopiti prema unutra.

Izuzetno lagana šarka od titana, proizvedena najsuvremenijom tehnologijom 3D ispisa, postiže savršenu ravnotežu između težine i snage. Sa strukturom bez zupčanika i korištenjem visećeg dizajna vodene kapi šarke osiguravaju glatko iskustvo otvaranja i zatvaranja. Honor Magic Vs2 ima 6,43-inčni, 20:9 vanjski OLED zaslon koji podržava razlučivost od 2376 x 1060 i vršnu svjetlinu od 2500 nita za pružanje izvrsne vizualne jasnoće. Kada je rasklopljen, unutarnji sklopivi OLED zaslon od 7,92 inča nudi širi pogled svojom rezolucijom od 2344 x 2156, koja ide do čak 1600 nita. Nastavljajući predanost tehnologiji usmjerenoj na čovjeka, Honor Magic Vs2 uključuje napredne značajke za maksimalnu ugodnost korisnika. S PWM zatamnjivanjem od 3840 Hz, koje je podržano na vanjskim i unutarnjim zaslonima, pridonosi smanjenju digitalnog naprezanja očiju korisnika.

Uređaj je zasad dostupan samo u Kini, i to u ponoćno crnoj, koraljno ljubičastoj i ledeno plavoj boji, po cijeni od 909 eura. M.R.
Možda ste propustili...

HITACHI, VLASNIK GLOBALLOGICA, I GOOGLE CLOUD

U partnerstvu za generativnu umjetnu inteligenciju

AGENCIJA KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ

Predstavili svoja viđenja budućnosti

TEST MEANIT LED RADIOBUDILICA B15

Moderna budilica koju ćete svakako voljeti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAJVEĆA DEVELOPERSKA KONFERENCIJA U OVOM DIJELU EUROPE

Infobip Shift prvi put obuhvaća tri dana

2

MONITORI PHILIPS EVNIA 27M2N3200A I 24M2N3200A

Novi monitori dizajnirani za gaming entuzijaste

3

TEST MEANIT LED RADIOBUDILICA B15

Moderna budilica koju ćete svakako voljeti