Regija
NAJZASLUŽNIJI ZA RAD DVD-A MARKOVAC NAŠIČKI DOBILI PRIZNANJA

Obilježena stota obljetnica DVD-a
Objavljeno 18. rujna, 2023.
MARKOVAC NAŠIČKIMimohodom, misom i svečanom sjednicom na kojoj su dodijeljena priznanja najzaslužnijim članovima DVD Markovac Našički obilježio je 100. obljetnicu rada usmjerenog na protupožarnu zaštitu te spašavanje ljudi i imovine. Obilježavanje je započelo počasnim vodom i postrojavanjem članstva te uručivanjem vatrogasne lente.

Svečana sjednica bila je i prilika da se zaslužnim članovima i podupirateljima društva dodjele zahvalnice, diplome, priznanja, plakete i spomenice. ‘‘Ova obljetnica prilika je za zahvalu svima koji su svojim trudom, hrabrošću i odricanjem pridonijeli uspjesima DVD-a kroz sve ove godine postojanja‘‘, naglasio je predsjednik DVD-a Markovac Našički Zdenko Cingel.

Zapovjednik DVD-a Markovac Našički Tomislav Dološić istaknuo je kako društvo sudjeluje u raznim intervencijama te na natjecanjima.

Slavljeničkoj sjednici DVD-a Markovac Našički nazočio je i gradonačelnik Krešimir Kašuba. ‘‘Ovim vrijednim ljudima zahvaljujem na dugogodišnjem djelovanju. Također, zahvaljujem na radu s djecom, na održavanju spremnosti ljudstva, kao i na njihovim humanitarnim akcijama te uspješnim i pravovremenim intervencijama‘‘, rekao je gradonačelnik Kašuba.

Vrijedan jubilej markovačkim su vatrogascima čestitali potpredsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Zdenko Čarapar, zapovjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Zoran Pakšec i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DUNAV KOD BATINE POČEO OPADATI

Za najviše tjedan dana povratak na Zeleni otok

2

MARATONSKO RIBIČKO NATJECANJE SRD-A BANDAR BIZOVAC

U 52 sata upecali gotovo
200 riba teških skoro tonu

3

U PERIVOJU PRANDAU-MAILATH

Na Miholjačkom sajmu sudjelovalo 55 izlagača