Mozaik
GLAZBU I STIHOVE PONOVNO JE NAPISALA SAMA

Vanna je odlučila produžiti ovo ljeto svojim novim brzim plesnim singlom “Navika”
Objavljeno 18. rujna, 2023.

Otkada se pojavila na glazbenoj sceni, Vanna je publiku naviknula da njezine pjesme postaju veliki hitovi kojima vrijeme ne može ništa. Bilo da ih piše sama ili njezini kolege autori, Vanna svojim izvanserijskim vokalom i jedinstvenom interpretacijom svaku pjesmu oboji završnim sjajnim lakom koji ju izdvoji iz diskografske mat-mase.Njezina najnovija pjesma "Navika" na najboljem je putu da bude upisana u katalog njezinih najvećih hitova, a posebno će razveseliti fanove koji ju najviše vole u pjesmama brzog tempa. Za produkciju je zaslužan Vannin dugogodišnji suradnik Goran Kovačić Gorki, a glazbu i stihove napisala je sama nastavljajući uspješni kantautorski rad koji je započeo u vrijeme grupe ET, imao bljeskove tijekom samostalne karijere, a svoj potpuni procvat doživio posljednjih nekoliko godina kroz pjesme "Izmiješane boje", "Najbolji ljudi", "U tebi", "Kad smo se voljeli", "Loš trenutak", "Pjesma o tebi", "Želja", "Kriva nota" te ultimativni hit "Puna memorija" po kojemu je nazvana i koncertna turneja iz 2022. godine čiji je vrhunac bio veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Na tom je koncertnom spektaklu Vanna započela lijepu suradnju s koreografkinjom Virnom Hošnjak i plesnim studijem Korak koje je novi singl inspirirao da osmisle koreografiju za novi videospot sniman pod redateljskom palicom Tine Kadoić iz Motion Media Company u Centru za kulturu Čakovec.

- Oduševila me je kreativna energija ovih mladih ljudi koji su svim srcem pristupili stvaranju spota, pa je cijeli dan snimanja prošao u trenu uz zafrkanciju i ples, a njihovi pozitivni komentari na pjesmu dodatni su mi motiv za sve što je do kraja godine preda mnom, a ima uistinu puno toga. Cijelo smo ljeto puno svirali, zabavljali publiku od juga do sjevera Hrvatske i regije, a gledajući kalendar svojih nadolazećih obveza, ne vidim puno vremena za odmor, što me veseli - rekla je Vanna o atmosferi sa snimanja.

Aktualan je Vannin live album "Live@Arena" objavljen 2023. godine na dvostrukom CD-u na kojemu su sve pjesme izvedene na spektakularnom koncertu "Vanna, 30 godina - Puna memorija" održanom u zagrebačkoj Areni 2022. godine. Objavu novog studijskog albuma u izdanju Croatia Recordsa Vanna planira do kraja ove godine, a njegova je posebnost i u tome da će prvi put sama Vanna biti autorica svih skladbi. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana