Sport
BRAĆA LONČARIĆ UŽIVAJU U RODNOM GRADU

Čestitke za Pariz
stižu sa svih strana
Objavljeno 14. rujna, 2023.
Braća Anton i Patrik Lončarić nakon Svjetskog veslačkog prvenstva u Beogradu, gdje su osigurali nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, vratili su se u rodni grad. Desetak dana uživanja s obitelji u Osijeku, a onda ponovno uskaču u ritam napornih treninga. Čestitke zbog viziranja Pariza stižu sa svih strana, braću Antuna i Patrika Lončarića primili su gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, a potom i župan osječko-baranjski Ivan Anušić.

Uz čestitke na uspjehu osječko-baranjski župan zahvalio je braći Lončarić na pronošenju imena grada Osijeka diljem svijeta dok je Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Turalija najavila program sufinanciranja olimpijaca:

- Želim im zahvaliti za sve ono što čine za naš sport i našu zajednicu te im čestitati na ostvarenom plasmanu na Olimpijske igre u Parizu. Osječko-baranjska županija će nastaviti biti podrška u svakom smislu na njihovu putu prema ostvarivanju vrhunskih rezultata - rekao je Anušić.

Dan ranije je braću Lončarić u osječkoj gradskoj upravi primio gradonačelnik Ivan Radić. Tom im je prigodom uručio nagradu u iznosu od 2000 eura. Uz čestitke na plasmanu, gradonačelnik im je poželio puno uspjeha na Olimpijskim igrama te izrazio nadu da će se iz Pariza u grad na Dravi vratiti s medaljom. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana