TvObzor
”IZGRADNJA NEMOGUĆEG S DANIELOM ASHVILLEOM”

Arhitektonska čuda koja prkose mašti
Objavljeno 15. rujna, 2023.
Možda građevinski biznis nije privlačan mlađim generacijama, no sigurno pruža jedno od najunosnijih zanimanja. Prepoznao je to i Daniel Ashville, čija nova emisija “Izgradnja nemogućeg s Danielom Ashvilleom” počinje 15. rujna u 21 sat na National Geographicu.

Ova inženjerska serija donosi revolucionarne građevinske pothvate te vodi gledatelje u istraživanje najneobičnijih i najnesigurnijih građevina na svijetu. U šest epizoda pomiče granice onoga što se smatra ostvarivim prikazujući arhitektonska čuda koja prkose mašti.

- Uvijek sam vjerovao da u građevinskom biznisu nema ograničenja. Ova serija dokaz je snage ljudske genijalnosti i težnje za pomicanjem granica. Oduševljen sam što mogu povesti gledatelje na putovanje i pokazati da uz naporan rad, odlučnost i dozu odvažnosti nemoguće možemo učiniti mogućim. To nisu samo inženjerska čuda; radi se o nevjerojatnim ljudima koji stoje iza ovih revolucionarnih projekata - kaže Ashville.

Daniel Ashville stručnjak je za bauštelu koji je svoje carstvo izgradio od nule. Njegovo putovanje počelo je u djetinjstvu, a odluka da napusti studij sportskih znanosti bila je ključna prekretnica. Od prevrtanja kuća do osnivanja vlastite tvrtke, Daniel se kroz godine pozicionirao kao vrhunski stručnjak u svom području. U 2020. otvorio je vrata u svoju svakodnevicu preko YouTube kanala, što je privuklo pozornost javnosti, ali i National Geographica.

Od izgradnje najvećeg prekooceanskog broda za krstarenje na svijetu u Finskoj do revolucionarnog tunela Brenner ispod Alpa, svaka epizoda spoj je vještine, tehnologije i inženjerske genijalnosti, zaslužnih za te zaprepašćujuće građevine. Danielov praktični pristup omogućuje mu aktivnu suradnju s timovima koji se bave inženjerskim izazovima, pokazujući da nemoguće doista može postati moguće. D.M.
Možda ste propustili...

”NAOPAKO”, “VOLI ME”, “DOKTOR THORNE”, “TRIK NESTAJANJA”, “GLAVA”

Serije kojima Pickbox NOW otvara jesensku sezonu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

LARA I HRVOJE BANG BANG

U ovih deset godina još nismo izgubili onaj prkos koji te tjera dalje

2

U KINA STIGAO ZNANSTVENOFANTASTIČNI AKCIJSKI TRILER “KREATOR”

Rat između čovjeka i umjetne inteligencije

3

U DRUGU EPIZODU “SUPERTALENTA” STIŽE 11 TALENTIRANIH NATJECATELJA

Najbrojnija grupa ove sezone, ima ih