Crna kronika
NA OSJEČKOM KRIŽANJU VUKOVARSKA-TRPIMIROVA

MMA show: Mladići su se, među vozilima, šaketali na najprometnijem raskrižju
Objavljeno 7. rujna, 2023.

Obično snimke tučnjava na prenapučenim prometnicama posljednjih godina dolaze s ulica ruskih ili američkih gradova, a sada su nam jednu makljažu priuštila dva nabrijana mladića i u Osijeku. Tučnjava se dogodila u ponedjeljak prijepodne na frekventnom raskrižju Vukovarske i Trpimirove ulice, gdje su se dva mladića počela šaketati između autobusa i automobila, vozila koja su se kretala.Vozila u prometnim trakovima na kojima su se nemilice mlatili nisu od njih mogla proći. Kako je ovo digitalno doba, kada svatko ima kameru, tučnjava je zabilježena i brzo je postala viralna na društvenim mrežama. Po svemu sudeći, mladići su bili na biciklima, koje su odbacili na pješačkom prijelazu u Vukovarskoj ulici, te su krenuli u šaketanje. Prema prikazanome, vidljivo je kako im udaranje nije strano, jer je tu bilo kvalitetnih direkata, krošea, pa i aperkata. U jednom trenutku, u jeku tučnjave, obojica su se naslonila na autobus GPP-a koji se kretao prema Donjem gradu, a vozači automobila su ih oprezno izbjegavali. Na snimci se vidi kako treći mladić uzima jedan od odbačenih bicikala sa "zebre" da bi mogao proći gradski autobus. Na kraju snimke vidi se da tučnjava jenjava, no je li i prestala odmah nakon toga, nije poznato.

 

 Na videosnimci koju nam je poslao anonimni građanin vide se dva mladića koja se tuku kao pravi borci. Iako su se podjednako "respektabilno" mlatili, jednom od njih u tučnjavi je stradala crna majica koju je imao na sebi, bila je potpuno pokidana. Za sada nije poznat motiv ove "MMA borbe" na najprometnijem križanju u Osijeku, no obojicu svakako čekaju, ako ih se identificira, odgovarajuće prekršajne prijave.

O svemu je obaviještena i Policijska uprava osječko-baranjska, iz koje doznajemo kako im je tučnjava prijavljena u ponedjeljak u 11.37. "Trenutno se u vezi s događajem provode izvidi, nakon kojih će se podnijeti odgovarajuće prijave. Daljnji rad policije je u tijeku", doznajemo iz osječke policije.

Zbog tučnjave mladići će svakako dobiti prijave zbog narušavanja javnog reda i mira, a hoće li dobiti i kakvu prijavu iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zbog blokiranja i ometanja prometa, vidjet će se nakon kriminalističkog istraživanja. Prošle godine u Osječko-baranjskoj županiji evidentirane su 173 tučnjave. S.Lacić

Možda ste propustili...

BIZARAN DOGAĐAJ U DVORIŠTU KUĆE U KUTINI

Dijete u bolnici, čekićem je udarilo metak

Najčitanije iz rubrike