TvObzor
STREAMING SERVIS HBO

Serija “The Last of Us” je najgledaniji naslov u Europi
Objavljeno 24. ožujka, 2023.

Serija "The Last of Us" postala je najgledaniji naslov na HBO pretplatničkom streaming servisu u Europi. Vijest je objavio Warner Bros. Discovery, a ovime je prva sezona s devet epizoda apokaliptične drame srušila sve europske rezultate gledanosti SVOD-a (subscription video on demand).



Rezultati su objavljeni nakon što je finale sezone postavilo još rekorda u Americi s 8,2 milijuna gledatelja na HBO Max-u i telecastima. Postala je i najgledanija serija na HBO Max-u u Latinskoj Americi.

Serija se temelji na istoimenoj hvaljenoj igrici koju je Naughty Dog napravio za PlayStation i hit je od prve epizode, tako da je još u siječnju dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu. Nova sezona temeljit će se na drugom dijelu igrice, "The Last of Us: Part II", za koju su tvorci serije Craig Mazin i Neil Druckmann rekli kako je planiraju rastegnuti na više sezona.

Serija "The Last of Us" dostupna je na HBO Max-u na 61 teritoriju diljem obiju Amerika i Europe, kao i na HBO Gou u jugoistočnoj Aziji, Hong Kongu i na Tajvanu. U Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj i Italiji prikazuje se na Skyu, a u Francuskoj se nalazi na streamingu Prime Video.

Uloge u drugoj sezoni ponovit će glavni duo Pedro Pascal i Bella Ramsay, koja je neki dan izjavila kako ne namjerava odustati od uloge, štoviše, glumit će Ellie zauvijek. Cijela prva sezona serije "The Last of Us" dostupna je i u Hrvatskoj na streamingu HBO Max. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana