Kultura
HNK U OSIJEKU NAJAVLJUJE KONCERTE

“La vie en rose” 7. i 8. svibnja
Objavljeno 4. svibnja, 2024.
Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku najavljuje dva koncerta s naslovom "La vie en rose", koji su na programu u utorak i srijedu, 7. i 8. svibnja. Ne propustite priliku poslušati prekrasan koncert filmske glazbe - hitove iz filmova, crtića, serija... u izvedbi sjajnih solista i orkestra HNK-a u Osijeku.

U utorak i srijedu, 7. i 8. svibnja, s početkom u 19 sati na pozornici će se kazališta čuti glazba iz filma/mjuzikla "Ljepotica i zvijer", zatim pjesma "La vie en rose" (legendarna skladba koju je proslavila neponovljiva Edith Piaf) te klasici "Granada" i "Besame mucho", ljubavna tema iz filma "Kum" autora Nine Rote, legendarna "Amigos para siempre" Andrewa Lloyda Webbera i mnoge druge.

Dirigent na koncertu je Mladen Tutavac, a nastupaju solisti: Veronika Lemishenko na harfi (na slici), Vladimir Piskunov na violini, sopranistice Vesna Baljak, Ivana Medić, Andrea Paić i Katarina Toplek Horvat, mezzosopranistica Jana Pogrmilović, tenori Igor Krišto, Ladislav Vrgoč i Matic Zakonjšček te baritoni Robert Adamček i Karlo Miličević.

Ulaznice za koncerte “La vie en rose” možete kupiti na blagajni HNK-a (svakog radnog dana od 9 do 13 sati ili sat vremena prije početka večernjeg programa) ili online (na poveznici https://hnk-osijek.hr/ulaznice/predstava/?4670 i https://hnk-osijek.hr/ulaznice/predstava/?4666). T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike