Crna kronika
ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako
Objavljeno 25. travnja, 2024.
Još se uvijek ne znaju detalji ubojstva stranog državljanina koje se zbilo u utorak poslijepodne u širem središtu Slavonskog Broda. Potvrđena je samo smrt 47-godišnjeg Ukrajinca, a jedino što se promijenilo jest broj uhićenih osoba, sada su ih četiri. Naime, u utorak poslijepodne, odmah nakon nalaska tijela, uhićena je jedna osoba, a po završetku očevida, u večernjim satima, pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavke privedene su još tri osobe.

Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je u utorak obavila očevid na mjestu nalaska tijela muškarca u širem središtu Slavonskog Broda. Očevidom je utvrđeno da je istoga dana između 12 i 15.05 u jednom stanu u Slavonskom Brodu na zasad neutvrđeni način usmrćen 47-godišnji državljanin Ukrajine. "Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu naložilo je obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka i mehanizma nastanka smrti navedene osobe", priopćili su iz Odvjetništva.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske jučer su izvijestili kako su, nakon što je obavljen očevid, u utorak navečer u policijsku postaju priveli još tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

- Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja - doznajemo iz policije. Podsjetimo, u utorak oko 15.17 policajci su u kući pronašli tijelo muškarca, te su odmah priveli jednu osobu koja se dovodila u vezu s njegovom smrti.

Lokalni internetski portal plusportal.hr doznaje kako je tijelo 47-godišnjeg Ukrajinca pronađeno u objektu u Ulici Ante Starčevića 29, u kojemu su navodno boravili strani građevinski radnici. Isti portal navodi kako se u utorak oko mjesta događaja, izvan policijske trake, kretalo više stranih radnika, koji su bili zgroženi događajem, ali medijima nisu davali izjave. S.Lacić
Možda ste propustili...

TIJEKOM VOŽNJE AUTOMOBILA

Kombinirao je kokain i alkohol

NAKON ISTRAGE ŽUPANIJSKOG DRŽAVNOG ODVJETNIŠTVA

Optuženi za subvencijsku prijevaru

Najčitanije iz rubrike