TvObzor
SERIJA “ROOKIE”

U četvrtoj sezoni novi početci, stari neprijatelji
Objavljeno 29. ožujka, 2024.
Od ponedjeljka, 1. travnja, na Doma TV stiže četvrta sezona serije “Rookie”, čije nove epizode donose nastavak priče o bivšem građevinaru koji je tri godine imao status novaka, no sada je spreman za nove izazove i promaknuće u policijskoj karijeri.

Četvrta sezona počinje napeto, s Angelom Lopez zarobljenoj u mreži La Fiere, koji planira počiniti gnusni zločin. Dok se ekipa pod vodstvom Greya suočava s dvostrukim zadatkom, spašavanja Angele i hvatanja opasnog kriminalca, Nolan konačno iskoračuje iz sjene novaka otvarajući vrata novim prilikama. Harper dobiva pripravnika, a odnos Chen i Bradforda mogao bi se zauvijek promijeniti. Njihova suradnja dobit će novu dimenziju dok se udružuju u rješavanju slučaja trgovine narkoticima.

Za to vrijeme službenik Nolan prisiljen je provesti tjedan dana u izolaciji u mirnom gradiću s mladim lokalnim službenikom koji treba osposobljavanje, ali, neočekivano, uskoro počinje novu romantičnu pustolovinu. Kada sazna da je njegova djevojka još uvijek u braku s nasilnim suprugom, zajedno će pokušati preokrenuti stvari u svoju korist. Wesley se bori s posljedicama dogovora koji će ga dovesti pred sam rub zakona. Iako je njegova najveća želja postati mentor, čini se da Nolan još neće doživjeti takvo promaknuće. Nakon što je Talia Bishop prešla u Odjel za alkohol, duhan i vatreno oružje, Nolanova instruktorica postat će detektivka Nyla Harper.

Tko će zasjati kao novi predstavnik sindikata, a tko će proširiti svoju obitelj, samo su neka od pitanja na koja će odgovore dati nova uzbudljiva sezona. D.M.
Možda ste propustili...

PREMIJERA NOVE HTV-OVE IGRANE LUTKARSKE SERIJE ZA DJECU

Pepe, Bubi i Lu kod dr. Zdravke

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike