Mozaik
LETEĆI ODRED IDE NA ZAGREBAČKI FESTIVAL

Nastupaju sa “Zakonom ljubavi”
Objavljeno 22. ožujka, 2024.
Jedan od naših najpoznatijih bendova, Leteći odred, predstavio je "Zakon ljubavi", pjesmu s kojom dolazi na ovogodišnji Zagrebački festival. Novi singl nosi njihov prepoznatljiv pop-rock zvuk, a sad ga prati i vizualna komponenta u produkciji Tomislava Povića. Priču u videospotu ispričao je strastveni glumački par Nina Horvat i Valentino Fiket.

- Naš glazbeni "Zakon Ljubavi" ima samo jedno pravilo: da vas ljubav vodi kroz život - poručio je bend.

Za ritmičnu melodiju i inspirativne stihove ove dinamične pop-pjesme zaslužna je već dobro znana ekipa – glazbu potpisuje frontmen benda Denis Dumančić, tekst Faruk Buljubašić – Fayo, a za aranžman su zaslužni Marko Mihaljević i Denis Dumančić.

- Već godinama naša glazba slavi ljubav, a ovim singlom ističemo moć ljubavi kao najjače univerzalne sile koja nas spaja i okreće planet. Ljubav prema voljenoj osobi je vatra koja se ne gasi, koja ukrašava živote i naš svijet čini ljepšim. Prepustite se čarima te moćne sile, koja u kombinaciji s glazbom postaje još intenzivnija, i postanite sljedbenici novog "Zakona Ljubavi" grupe Leteći odred - ističe Dumančić.

Sa svakim novim singlom Leteći odred približava se svojem novom studijskom albumu, za koji se polako priprema ostatak zanimljivog novog glazbenog materijala. T.K.
Najčitanije iz rubrike