Učionica
REGIONALNI CENTAR KOMPETENTNOSTI ELPROS

Povezivanje uspješnih generacija kroz alumni klub
Objavljeno 3. studenog, 2023.

Elektrotehnička i prometna škola Osijek, sinonim za izvrsnost u obrazovanju i razvoju mladih talenata, ponosno poziva sve svoje bivše učenike i nastavnike da se pridruže alumni klubu ELPROS i postanu dio zajednice koja pomiče granice budućnosti.

 

Taj klub osmišljen je kako bi se stvorila trajna veza između škole i njezinih bivših učenika te kako bi se potaknula razmjena iskustava, umrežavanje i podrška unutar alumni zajednice.

Tijekom godina Elektrotehnička i prometna škola Osijek stvorila je brojne generacije talentiranih pojedinaca koji su obogatili društvo svojim znanjem, vještinama i profesionalnim postignućima. S ciljem povezivanja talentiranih pojedinaca osniva se alumni klub koji podiže razinu svijesti o kvaliteti i atraktivnosti zvanja stečenih u strukovnoj školi te mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere. Povežite se s bivšim kolegama i nastavnicima, razmijenite iskustva, ideje i poslovne kontakte. Podržite nove generacije učenika i pružite im pristup resursima i informacijama za uspješan razvoj karijere mentoriranjem.



Svi koji su pohađali Elektrotehničku i prometnu školu Osijek pozvani su 16. studenoga 2023. u 18 sati da se pridruže na okupljanju alumna u prostoru škole. Svojim sudjelovanjem u alumni klubu ELPROS možete podržati školu koja je oblikovala vašu budućnost i stvoriti trajne veze s ljudima koji dijele vašu strast prema sektoru elektrotehnike i računalstva te prometu.

 

Pridružite se danas i budite dio alumni zajednice koja promiče znanje, inovaciju i zajedništvo. Za više informacija skenirajte QR kod!

 

 

Pridružite se danas i budite dio alumni zajednice koja promiče znanje, inovaciju i zajedništvo. Za više informacija skenirajte QR kod!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike