Mozaik
U SKLOPU VINKOVAČKIH JESENI

Održana modna revija "Večer mode i ljepote’’
Objavljeno 14. rujna, 2022.
Prvi put su reviju nosile majka i kći, Kristina Udarević i kći Naomi iz Osijeka

Galeriju fotografija pogledajte OVDJE.

 

Udruženje manekena "Loreena" Vinkovci modnom revijom "Večer mode i ljepote" održanom u sklopu 57. Vinkovačkih jeseni zaokružilo je proslavu 18 godina kontinuiranog rada. Podsjetimo, ove godine održana je već revija u Domu za starije i nemoćne "Sveta Rita" Vinkovci, a druga je bila "Vinkovci fashion night" u kolekciji proljeće/ljeto. Ovom trećom, "Večer mode i ljepote", predstavljene su kolekcije jesen/zima.



Velika je posebnost da mali grad poput Vinkovaca jedini u Hrvatskoj dva puta godišnje kontinuirano održava modne revije u kolekcijama. Publika je vidjela odjeću za hladnije dane te za svečane prigode. Bilo je tu kreacija Srednje strukovne škole te modela iz vinkovačkih butika - sve u svemu, to je šarolika lepeza u kojoj je bilo ponešto za svakoga. Možda će se neki odjevni predmeti s ove modne revije naći u ormarima brojnih djevojaka i žena koje su je došle pogledati. Na ovogodišnjoj modnoj reviji "Večer mode i ljepote" koju su nosile djevojke iz Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci i Agencije "Code" Osijek prikazana je odjeća u kolekciji za odrasle: Vjenčanice Nikolina, Benetton, s. Oliver, Kik, Srednja strukovna škola Vinkovci, Mana, Amadeus, Mustang, Duga, Optika Marko te za djecu: Benetton Kids, Kik i Mana.


Mali manekeni, koje je za ovu prigodu pripremila voditeljica dječjih skupina Ines Kopilaš, napravili su pravi spektakl te oduševili svojim nastupom sve posjetitelje. Publika je pljeskom nagradila djecu koja su upravo na ovoj modnoj reviji napravila prve korake na modnoj pisti. Djeca su uvijek u svom svijetu i bilo je zanimljivo gledati kako s puno samopouzdanja vladaju pozornicom. Na ovoj reviji bile su 22 djevojčice i dva hrabra dječaka koji su poput velikih manekena odradili profesionalno reviju.

Kad govorimo o modelima, na ovoj je reviji bilo 13 članica Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci i tri djevojke iz Agencije "Code" Osijek, među kojima je bila i Tea Majstorović, aktualna Miss Vukovarsko-srijemske županije, članica Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci.

- Drago mi je što je i ove godine bilo jako puno posjetitelja, što su Vinkovci kao jedan mali slavonski grad pokazali da mogu organizirati velike modne revije. Naši mali manekeni uvijek su posebni, do velikih modela koji na izborima ljepote uvijek postižu zavidne uspjehe. Mnogo je truda i rada iza nas, no kada dobijete pohvale za sve učinjeno, to vam je nagrada za uloženi trud. Modna revija "Večer mode i ljepote" bila je ponovno modni spektakl u gradu na Bosutu. Voditeljica dječjih skupina Ines Kopilaš odlično je uvježbala male manekene, a odličnu koreografiju za djevojke napravila je Tena Šaravanja. Ovim putem želim zahvaliti svima onima koji su došli na reviju i tako podržali vinkovačke obrtnike. Prvi put smo na reviji imali da majka i kći nose reviju, Kristina Udarević i kći Naomi Udarević iz Osijeka. Bila je to jedna jako lijepa večer u Vinkovcima, a svi posjetitelji revije složni su bili u jednom, da su kolekcije koje su bile prikazane na reviji jako zanimljive i da bi trebalo obići vinkovačke butike - rekao je Mario Kokaj, predsjednik Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci.


Kada je završila modna revija, bilo je upita što je sljedeće, no kako su rekli iz Udruženja manekena "Loreena" Vinkovci, novi modni spektakl je u lipnju 2023. kad je na rasporedu "Vinkovci Fashion Night" s kolekcijama proljeće/ljeto na dobroj staroj lokaciji u pješačkoj zoni u Vinkovcima.

Na kraju, Udruženje manekena “Loreena” Vinkovci posebno zahvaljuje vinkovačkom gradonačelniku Ivanu Bosančiću te županu Vukovarsko-srijemske županije Damiru Dekaniću na velikoj pomoći oko revije jer bez njih ova se revija ne bi mogla održati. Kad su se svjetla reflektora ugasila, puno je bilo upita za nove članice Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci.

Tanja Kvorka
Među manekenkama bila je i Tea Majstorović, aktualna Miss Vukovarsko-srijemske županije

Možda ste propustili...

PRVI TRAILER ZA NOVI FILM “MUFASA: THE LION KING”

Priča o životu lava dolazi na zimu

NAKON VIŠE OD DVIJE GODINE TEŠKE PRAVNE BITKE

Nagodili se Britney i otac

Najčitanije iz rubrike