Ekonomija
VRHUNSKA KVALITETA DUGA 128 GODINA

Osječkoj Saponiji priznanje HDK-a za naprjeđenje kvalitete za 2021. godinu u domaćem gospodarstvu
Objavljeno 11. svibnja, 2022.
Za unaprjeđenje kvalitete u domaćem gospodarstvu osječkoj je Saponiji dodijeljeno priznanje "Povelja Hrvatskog društva za kvalitetu za 2021. godinu". Dajani Mrčeli, predsjednici uprave Saponije, ovo su priznanje, na posebnoj svečanosti u sklopu održavanja jubilarne 20. Hrvatske konferencije o kvaliteti, uručili Ulf Gustafsson, generalni tajnik Europske organizacije za kvalitetu, i Tihomir Babić, predsjednik Hrvatskog društva za kvalitetu.
Kvalitativno unaprjeđenje poslovanja kroz unaprjeđenje organizacije i zadovoljstva radnika, doprinos društvenoj zajednici kroz društveno odgovorno poslovanje i održivi razvoj te sustave upravljanja kvalitetom i okolišem sastavni su dio strategije poslovanja Saponije, ali i kriteriji na osnovi kojih je Saponiji i dodijeljeno prestižno priznanje HDK.
"Najveći kapital Saponije je upravo tradicija vrhunske kvalitete duga 128 godina. To je naš kapital koji nosimo u budućnost, a budućnost koju planiramo zasnovana je na korištenju najmodernijih tehnologija u skladu s očuvanjem okoliša. Od samog osnutka 1894. godine misija Saponije je promovirati kulturu čistoće i zdravlja na cijeloj Adria regiji. S ponosom ističem da ove godine slavimo 60 godina vlastitog razvojnoistraživačkog instituta. Generacijama u njemu rade vrhunski stručnjaci kreirajući formulacije svih proizvoda. Čast nam je što je Hrvatsko društvo za kvalitetu prepoznalo naš trud na unapređenju kvalitete, očuvanju okoliša i našu predanost održivom razvoju koja je utkana u sve segmente našeg poslovanja i mogu samo obećati da ćemo i dalje nastaviti proizvoditi proizvode vrhunske kvalitete i čuvati ono što smo naslijedili od naših predaka, a što u nasljeđe ostavljamo našoj djeci – čist zrak, vodu, zemlju i zadovoljnog čovjeka", istaknula je u ovom prilici Mrčela. D. Kuštro
Možda ste propustili...

DOSADAŠNJI VEĆINSKI VLASNIK POŽEŠKE KOMPANIJE

Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura

ZAHVALJUJUĆI ELEKTRIČNIM VOZILIMA

Potražnja za bakrom snažno će porasti

POVRĆU LOŠA GODINA, SVE URANILO, KIŠE PREMALO

U plastenicima u travnju 40, zahladnjenje novi stres

Najčitanije iz rubrike