Regija
OTVARA SE DVORANSKO PLIVALIŠTE ‘‘LENIJE‘‘, ZABRANJEN ORGANIZIRANI DOLAZAK

Građani od petka mogu na vinkovački bazen
Objavljeno 20. siječnja, 2021.
VINKOVCI

Vinkovačko dvoransko plivalište ‘‘Lenije‘‘ otvara vrata u petak, 22. siječnja, u 7 sati, za sve individualne korisnike uz pridržavanje svih mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog stožera civilne zaštite. Odluka se ne odnosi na sportske klubove, udruge, različita društva i slično te je zabranjen organizirani dolazak na bazen. Natjecateljski dio, odnosno treninzi plivača, još će neko vrijeme morati pričekati.

Prema riječima Marka Šarića, direktora vinkovačkog dvoranskog plivališta ‘‘Lenije‘‘, mole se korisnici da se pridržavaju svih navedenih mjera na ulazu na bazen.

- Nama je sigurnost i zdravlje svih korisnika na prvom mjestu, stoga pozivamo građane da čuvaju kako sami sebe tako i ostale korisnike i osoblje bazena te da za sve informacije kontaktiraju recepciju bazena na broj telefona 032/638-402 - rekao je Šarić.

Bazen će biti otvoren od nedjelje do petka, od 7 do 22 sata, a subotom od 7 do 23 sata, s tim da je noćno kupanje od 20 do 23 sata. Svakim danom provodit će se dezinfekcija prostora od 14 do 15 sati, i u tom će razdoblju bazen biti zatvoren.
Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, bistro ‘‘Lenije“ može poslužiti hranu i piće iz svojega asortimana isključivo korisnicima unutar bazenskog prostora na za to primjeren način, a hranu i piće ostalim korisnicima može poslužiti isključivo po principu ‘‘za van‘‘. Osoblje vinkovačkog dvoranskog plivališta ‘‘Lenije" poručuje da su poduzeli i da će i dalje poduzimati sve potrebne mjere opreza kako bi boravak bio maksimalno siguran za zdravlje svih korisnika bazena. M.K.
Možda ste propustili...

"ZAŽELI 4 - ZA LJEPŠI ŽIVOT U OPĆINI BIZOVAC"

25 žena pomoć su za 150 osoba

VATROGASNA EDUKACIJA I PREVENCIJA

Učenici upoznali vatrogasnu opremu

Najčitanije iz rubrike