Ekonomija
MOJPOSAO I OVOG TJEDNA DONOSI PREGLED ATRAKTIVNIH OGLASA ZA POSAO

Poslovne prilike nadohvat ruke!
Objavljeno 22. svibnja, 2020.

Ancona Grupa je moderna tvornica namještaja smještena u istočnom dijelu Hrvatske, u gradu Đakovu. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, trenutno su u potrazi za Inženjerom tehničke pripreme (m/ž). Novom kolegi nude priliku za daljnji razvoj karijere i ostvarivanje uspješnih rezultata u poslovnom okruženju koje se kontinuirano mijenja i prilagođava tržišnim uvjetima, stimulativna primanja te mogućnost daljnjeg osobnog i profesionalnog usavršavanja. Na oglas se možete prijaviti do 26. svibnja.


Touch Support je multinacionalna tvrtka za optimizaciju poslovnih procesa sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Imaju urede širom Europe, zapošljavaju gotovo 200 zaposlenika, a sada žele povećati 'brojno stanje' u uredima u Osijeku, Zagrebu i Rijeci. Preciznije, u potrazi su za pojačanjima u odjelu računovodstva, na poziciji Računovođa (m/ž). Prednost imaju kandidati s barem dvije godine radnog iskustva na istim poslovima, odličnim analitičkim vještinama i poznavanjem engleskog jezika.


Osječka tvrtka Vicus planira u stalni radni odnos zaposliti 2 Zaštitara/Čuvara (m/ž) u unutarnjoj čuvarskoj službi. Nude izvanredne radne uvjete i radno mjesto u uredu u centru grada, dobra i redovna mjesečna primanja te isplatu božićnice, uskrsnice i naknade za godišnji odmor. Uz prijavu na oglas potrebno je priložiti  detaljan životopis, fotografiju, potvrdu o nekažnjavanju te presliku zaštitarske ili čuvarske licence. Javite im se do 29. svibnja.


Zainteresirani ste za rad u stabilnoj i uspješnoj tvrtki, želite svojim radom dati doprinos rastu i razvoju poslovanja, efikasni ste u rješavanju različitih izazova u proizvodnji i želite se dalje razvijati? Pridružite se tvrtki Spiroflex na poziciji Samostalni računovođa (m/ž). Idealan kandidat odlično poznaje porezne i računovodstvene servise, posjeduje barem petogodišnje iskustvo rada na sličnim poslovima i samostalan je u radu. Ako se prepoznajete u tom opisu, javite im se do 28. svibnja.


Kao specijalisti za industrijsku montažu, automatizaciju i sustave za obradu materijala, u kompaniji W&K uvijek su u potrazi za kvalitetnim i stručnim radnicima. Trenutno zapošljavaju Strojobravara/bravara (m/ž) za rad u Njemačkoj, a njihova ponuda uključuje: temeljitu obuku i mogućnosti za daljnje interno učenje, organiziran i plaćen smještaj, atraktivna primanja  te ugodnu radnu atmosferu. Ako vam njihova ponuda zvuči zanimljivo, javite im se do 11. lipnja.


Na oglase se možete prijaviti putem MojPosao portala, na adresi: www.moj-posao.net. Promo

Možda ste propustili...

DOĆI ĆE DO POVEĆANJA CIJENA SVIH VRSTA VOĆA

Štete od mraza u cijeloj Hrvatskoj

SURADNJA LIDLA I “ČISTOG PODZEMLJA”

Educirali učenike osnovnih škola o važnosti prirode

Najčitanije iz rubrike