Ekonomija
ZAKLJUČEN UGOVOR O ZAKUPU

Crikveničkom Jadranu novi smještajni kapaciteti
Objavljeno 23. veljače, 2020.
Jadran d.d. iz Crikvenice zaključio je ugovore o zakupu i preuzimanju na upravljanje dodatnih smještajnih kapaciteta u tri atraktivne jadranske turističke destinacije, čime je svojim postojećim kapacitetima dodao još 403 nove smještajne jedinice. Javili su to iz te tvrtke i dodali da je riječ o hotelu Lišanj u Novom Vinodolskom, u kojemu je na raspolaganju 168 smještajnih jedinica, te novovinodolskom hotelu Horizont kapaciteta 60 smještajnih jedinica.

"Od sada će Jadran upravljati i hotelom Noemia u Baškoj Vodi u kojemu će se gostima nuditi smještaj u 63 jedinice. Svoje djelovanje crikvenička tvrtka proširila je i na istarsko tržište preuzimanjem upravljanja Garden Palace Resortom Bella Natura na glavnoj gradskoj šetnici u Umagu u kojemu ima 112 soba i apartmana. Ugovor o zakupu za hotel Lišanj i hotel Horizont zaključen je na tri godine, a za hotel Noemiju u idućih 15 godina računajući od 1. lipnja 2020. Kompleksom Garden Palace Resort Bella Natura crikvenički hotelijer upravljat će idućih 10 godina računajući od 1. travnja ove godine kada počinje ugovorno razdoblje zakupa", navode iz tvrtke Jadran d.d.

"Ovim povećavamo svoje postojeće smještajne kapacitete za predstojeću turističku sezonu i proširujemo lepezu ponude", izjavio je predsjednik Uprave Jadrana d.d. Goran Fabris. Z.R.
Možda ste propustili...

EP USVOJIO POJEDNOSTAVLJENJE NACIONALNIH PROVEDBENIH PRAVILA

HPK podržao mjere olakšanja administrativnog opterećenja poljoprivrednika

POKRENUTI STVARNU AKCIJU U BORBI PROTIV KLIMATSKE KRIZE

Zagađenje plastikom nalazi se svagdje oko nas

Najčitanije iz rubrike