TvObzor
JENNIFER LOPEZ

Roditelji su je izbacili iz kuće, iza nje su tri propala braka, a tek s 50 ostvarila je snove
Objavljeno 10. siječnja, 2020.
Danas ima uspjeh, fantastičan izgled, ljubav svog života, ali i ono najvažnije, dvoje prekrasne djece, Emmu i Maxa, koja su središte njezina svijeta

Jednoj od najpoznatijih i najbogatijih glumica i pjevačica ostvarenje sna nije došlo preko noći, iza nje su godine mukotrpnog rada i truda. Jennifer Lopez od ranog djetinjstva radila je predano, a tek s navršenih 50 godina može se pohvaliti kako je postigla sve o čemu je nekada sanjala.

Otac joj je bio računalni stručnjak, majka je radila u vrtiću, a njezine su sestre, starija Leslie i mlađa Lynda, kućanica i operna pjevačica. Tri sestre odrastale su u malenom stanu, a majka ih je stalno poticala da jedna drugu zabavljaju glumeći, plešući i pjevajući. S pet godina roditelji su Jennifer odveli na satove plesa i pjevanja, a potom je idućih osam godina provela u katoličkoj školi Holy Family, koju su pohađale samo djevojčice.

Prve prilike
Pred sam kraj srednje škole počela je dobivati i prve prilike, među kojima je bila uloga u niskobudžetnom filmu ‘’My Little Lady’’. Iako je upisala fakultet, od njega je odustala jer je željela ostvariti svoj san, no majka nije željela da Jen prekine studij prava i traži karijeru u plesu jer to nije smatrala ozbiljnim zanimanjem. Zbog toga se Jennifer posvađala s roditeljima i s 18 godina izbacili su ju iz kuće, nakon čega se odselila na Manhattan. Prvo je radila u odvjetničkoj tvrtki, a noću je plesala po klubovima.

Tek 1990. dobila je ulogu u Foxovoj komediji ‘’In Living Color’’, potom je dvije godine bila prateća plesačica Janet Jackson. Onda se sve počelo slagati i otvarati, a novi angažmani stalno su pristizali. Godina 1997. donijela joj je puno toga. Osim što je za ulogu u filmu ‘’Selena’’ bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice, upoznala je i svog prvog supruga Ojanija Nou, konobara u jednom restoranu u Miamiju. Na zabavi nakon završetka snimanja filma Ojani je zgrabio mikrofon i pred svima predao Jennifer dijamantni zaručnički prsten. Ona je pristala te se par vjenčao iste godine, ali i razveo u siječnju 1998. Iako su u početku ostali u dobrim odnosima, poslije ga je Lopez i tužila kako bi spriječila da izda knjigu i objavi detalje iz njihova privatnog života i braka.

Tri vjenčanja
Dvije godine poslije ostvarila se i u svojoj drugoj ljubavi, pjevanju, te izdala prvi album ‘’On The 6’’. Tijekom snimanja albuma upoznala je P. Diddyja, koji joj je produkcijski pomogao. Njihova veza trajala je dvije i pol godine i stalno su bili u medijima, osobito nakon što su sudjelovali u obračunu pištoljima u jednom njujorškom klubu u prosincu 1999. To je itekako utjecalo na njihovu vezu te je ubrzo i okončana.

Dok je snimala film ‘’Vjenčanje iz vedra neba’’, ali i novi album, upoznala je plesača Chrisa Judda, a ljubav je bila toliko jaka da se par do kraja godine i vjenčao. Službeno su se razveli 2003. godine, a Jennifer Lopez već je bila u zagrljaju novog muškarca, Bena Afflecka, kojeg je upoznala na setu filma ‘’Gigli’’. Otkazala je zaruke kako bi se posvetila sebi i karijeri. Javnost se nemalo iznenadila kad su saznalo da se latinodiva 2004. u tajnosti udala za Marca Anthonyja, s kojim je već bila u kratkoj vezi krajem 90-ih. U veljači 2008. supružnici su dobili blizance Emmu i Maxa, koji su upotpunili njihov život, no brak ipak nije izdržao te je puknuo 2011. Tada je Lopez započela vezu s plesačem Casperom, koja je potrajala pet godina. Tijekom 2017. u život joj je ušetao Alex Rodriguez, s kojim bi se uskoro mogla vjenčati, iako se pisalo da ju vara na svakom koraku.

Adrian ANDREJEK
Najčitanije iz rubrike