NAŠICE - Godišnja skupština Udruge starih športova Slavoanc Našice, snimljeno u ožujku 2024. Ustupljena fotografija
NAŠICE - Godišnja skupština Udruge starih športova Slavoanc Našice, snimljeno u ožujku 2024. Ustupljena fotografija

UDRUGA STARIH ŠPORTOVA SLAVONAC NAŠICE

Želja im je pridobiti mlađe članove

NAŠICE

Udruga starih športova Slavonac Našice, koja okuplja 25 članova, održala je izvještajno-izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Stjepan Konjetić. Za dopredsjednicu je izabrana Iva Grgošević, a za tajnicu Jelena Budoš. Stari/novi predsjednik izvijestio je o svim prošlogodišnjim aktivnostima, poput sudjelovanja u proslavi Dana grada, na festivalu Dani slavonske šume, Urbarijskoj ljetnoj noći te Adventu. Zahvalio je Gradu, Turističkoj zajednici, Športskoj zajednici i Vijeću mjesnog odbora na višegodišnjoj pomoći i potpori te prijateljskim udrugama na izvrsnoj suradnji.

Kao i neke druge manje udruge u Našicama, tako i ova ima problem s članstvom koje je malobrojno i starije, pa je predsjednik Konjetić izrazio želju da se učlane mlađi članovi. ''Udruga je već jako dugo aktivna, a cilj nam je okupiti se u što većem broju te zainteresirati mlade ljude da se pridruže ovoj zajednici'', rekao je Konjetić.

Udruga planira nastaviti organizirati turnire starih športova i manifestacije. ''I dalje ćemo se odazivati na pozive, truditi se nastaviti ostvarivati sve zadane ciljeve'', poručio je predsjednik USŠ-a Slavonac Stjepan Konjetić.

Skupštini su, osim članova, nazočili i gosti, među kojima je bio i gradonačelnik Krešimir Kašuba, koji je pohvalio rad Udruge te zahvalio vodstvu i članovima koji svojim angažmanom i trudom pridonose obogaćivanju društvenog života u Našicama.

Na skupštini su članovima dodijeljne zahvalnice. S.F. n